Agenda: Wat valt er te beleven op Halloween?

Geüpdatet op 24 October 2018 door Maxine Detaellenaere
Agenda: Wat valt er te beleven op Halloween?

Geen zin om zelf een Halloween-feestje organiseren maar wil je ook niet de hele avond thuis zitten?

Dan hebben wij enkele huiveringwekkende ideetjes voor jou in petto, of je nu een filmfreak, party girl of speelvogel bent:

1/

Voor de filmliefhebbers: een horrorfilm marathon in de bioscoop

Agenda: Wat valt er te beleven op Halloween? - 1

Bioscoopketen Kinepolis organiseert op woensdag 31 oktober traditiegetrouw een Halloween Night. In elk filiaal kan je de hele avond lang - tot 3 uur 's nachts - huiveren met een horrorfilm marathon die meer dan zes uur duurt. Je krijgt op Halloween drie films te zien, waarvan er twee in avant-première worden getoond.

Meer info? kinepolis.be

2/

Voor de party girls: Dansen in een spooky club

Geplaatst door TRILLERS op Zondag 23 september 2018

Wil je op Halloween een 'danske placeren', ook daarvoor is er aan mogelijkheden geen gebrek. Een greep uit het aanbod: In de Gentse Kompass-club kan je naar Trillers Halloween Edition in een industriële fabriek en in Brussel vier je in Quai 01 Ketaloco Dia de los Muertes.

Meer info?
Kompass: Trillers Halloween Edition
Quai 01: Ketaloco Dia de los Muertes

3/

Voor de speelvogels: griezelen in een beangstigend pretpark

walibi, pretpark, to do, halloween, tips
© Walibi Belgium

Verschillende pretparken transformeren zich op 31 oktober tot een ware nachtmerrie. Zo organiseert Walibi het grootste Halloween-evenement in België, met verschillende spookhuizen, scare zones, optredens en shows. Bellewaerde viert dan weer het Mexicaanse feest van de doden met Fiesta Mortal. Ook hier krijg je de kriebels in spookhuizen zoals 'Camping Corpse', 'Freaky Forest' en 'Mortal Mine'. En in Bobbejaanland jaagt men je de stuipen op het lijf in onder meer 'Ghost Town' en 'Plaza de los Muertos'.

Meer info? 
Walibi: walibi.be
Bellewaerde: fiestamortal.be
Bobbejaanland: bobbejaanland.be

Helemaal in de ban van Halloween? Lees dan ook '10 Halloween-hapjes  om je vingers bij af te likken', '3 verrassende decoratietrends voor Halloween' en '15 Halloween t-shirts voor wie zich niet graag verkleedt'.