Moderne trouwbeurs I Do I Do strijkt neer in Antwerpen

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 door Laure Vandendaele
Moderne trouwbeurs I Do I Do strijkt neer in Antwerpen

Heb je huwelijksplannen of ben je nieuwsgierig naar wat een moderne trouwbeurs aanstaande koppeltjes te bieden heeft? Dan moet je aanstaand weekend in Antwerpen zijn voor een nieuwe editie van I Do I Do.

Ging de man of vrouw van je dromen op één knie? Proficiat, dan kunnen de voorbereidingen voor De Mooiste Dag van Jullie Leven beginnen. Zie je het groots of liever intiem? Ergens in de buurt van je hometown of droom je van een destination wedding met alles erop en eraan? En misschien nog het belangrijkste: wat trek je in hemelsnaam aan? Klassiek, boho of verrassend kort? Wie het antwoord niet op Pinterest vindt, kan dit weekend inspiratie opdoen tijdens een nieuwe editie van de moderne trouwbeurs I Do I Do in Antwerpen.

Ook deze keer verzamelen een hoop (Belgische) merken, ontwerpers en heel wat andere trouwprofessionals in het Zuiderpershuis. In tegenstelling tot bij de vorige edities kan je nu naast kijken, proeven en passen ook shoppen! Verwacht je aan praktische boeken (een mooi gastenboek is immers een must), toffe accessoires (taartoppers van  en gepersonaliseerde goodies om je huwelijksdag nog mooier te maken.

Workshops

Naar goede gewoonte voorziet I Do I Do je van enkele fijne activiteiten op 7 oktober. Zo kan je er de hele dag door genieten van livemuziek door JazzDelivery, een trouwkapsel met bloemen uitproberen in de Greenhouse Stylingbar én alvast een klein huwelijkskadootje voor jezelf of je gasten personaliseren in een drukpers van de Gentse Letterpress Corner! Tijdens een interessante workshop van momentvormgever Minn leer je ook je persoonlijke huwelijksceremonie in te richten.

Praktische info

I
Do I Do

zondag 7 oktober: 10u - 17u
Zuiderpershuis Antwerpen

​Tickets: 10 euro in voorverkoop via www.idoido.be bij Mia et Moi (Kloosterstraat 185, Antwerpen), of  12,50 euro aan de kassa. 

www.idoido.be

LEES OOK:

Deze verlovingsringen zijn het populairst bij millennials

9 x Belgische en betaalbare verlovingsringen (met diamanten)

Romantische verlovingsringen voor echte Disney prinsessen