Disney heeft nu ook een collectie verlovingsringen voor échte prinsessen

Gepubliceerd op 3 april 2018 door Laure Vandendaele
Disney heeft nu ook een collectie verlovingsringen voor échte prinsessen

De verlovingsringen uit de Enchanted Fine Jewelry collectie van Disney zijn geïnspireerd op Elsa, Belle, Ariël en c°.

Of er nu een prins in je leven is of niet, dromen van het grote moment waarop hij van zijn witte paard springt, op één knie gaat zitten en een fonkelende ring bovenhaalt, kan geen kwaad. We weten het, Disney schotelde ons met onrealistische verwachtingen van de liefde op. Bedankt, jongens! Ook de Enchanted Fine Jewelry-collectie van Disney zet aan tot dromen. Alle juweeltjes zijn geïnspireerd op je lievelings Disney prinsessen en wij zijn vooral zoet met door het ruime aanbod verlovingsringen te scrollen. Ben je eerder rebels als Belle, nieuwsgierig als Ariël of heftig als Elsa? Er is vast een ringetje dat bij jou - en zijn budget - past. Zo heb je een betoverend ringetje vanaf 120 euro voor exemplaren in witgoud met diamanten telt je toekomstige bijna 5000 euro neer. Kijken en wegdromen is gelukkig helemaal gratis!

En ze leefden nog lang en gelukkig...

Nog op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie? Wat dacht je ervan om je jawoord te geven in de schaduw van het roze kasteel in Disneyland Parijs?

Wist je dat Disney ook bruidsjurken ontwerpt? De ELLE-redactrices gingen ze passen en verdronken ei zo na in een zee van tule!

 

Bekijk de volledige juwelenlijn op de website van Enchanted Fine Jewelry