Binnenkort kan je trouwen in Disneyland Parijs

Gepubliceerd op 14 februari 2017 door Laure Vandendaele
Binnenkort kan je trouwen in Disneyland Parijs

Binnenkort kunnen verliefde stelletjes elkaar hun jawoord geven in de schaduw van het Kasteel van Doornroosje in Disneyland. En ja, dat is met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'-garantie inbegrepen.

TrouwenDisneylandParijs2

Je hebt je droomprins (werd het een Erik, een Filip of toch eerder een Beest?) gevonden en bent klaar voor de volgende stap: een sprookjeshuwelijk. Naar een passende locatie moet je niet lang meer zoeken want binnenkort stelt Disneyland Parijs de poorten open en kan trouwen gewoon in de schaduw van het Kasteel Doornroosje.

LEES OOK: getest - trouwen in een Disneyjurk

Trouwen kon al langer in andere Disneyparken maar vanaf dit voorjaar staat het team achter Disney’s Fairy Tale Weddings (al 25 jaar verantwoordelijk voor sprookjesachtige trouwpartijen) ook in Parijs klaar om trouwers in magische stijl naar het altaar te begeleiden. Hiervoor worden ze bijgestaan door je favoriete Disneyfiguren, zo hoeft je vader je niet per se weg te geven maar neemt Goofy die rol even graag op zich.

disneyland parijs trouwen

Kan je maar niet genoeg krijgen van de Disney magie? Maak je geen zorgen, dankzij Disney Honeymoons gaat het feestje na de bruiloft gewoon verder.

Meer info en trouwformules vind je hier.