New Year, New Me: dit is hét kapsel om 2020 mee te beginnen

Geüpdatet op 2 januari 2020 door Lore Ginneberge
New Year, New Me: dit is hét kapsel om 2020 mee te beginnen

Is er een betere manier om het nieuwe decennium in te luiden dan met een nieuw kapsel? Deze kort haarstijl is nu al dé trend van 2020.

*rent onmiddellijk naar de kapper*

Dat celebrities in 2019 massaal de schaar in hun kostbare lokken zetten, hoeft niet gezegd. Kaia Gerber, Kim Kardashian, Selena Gomez... allemaal gingen ze voor éénzelfde trend: de ronde bob.

Ook zusjes Khloe en Kylie gingen voor de bijl en kozen beiden voor dit kapsel tijdens de feestdagen. Zo zie je maar dat zowel blondines als brunettes er mee wegkomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Het beste nieuws? Deze bob past bij zowat elk soort haar. Heb je dik en vol haar zoals Selena Gomez, dan vallen de lokken heel breed onderaan, wat een stijlvol retro-effect geeft. Gebruik een grote ronde borstel om je haar tijdens het drogen in vorm te brengen.

selena gomez trend kapsel 2020

Eerder fijn haar? Dan is een extra korte versie het mooist, laat je haren knippen tot op kinlengte. En modelleer je haren slechts lichtjes naar binnen tijdens het drogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door January Jones (@januaryjones) op

Kan je geen afscheid nemen van je lange lokken? Jessica Alba toont je hoe je datzelfde uitgeborstelde effect bereikt met een lob (lange bob). Met een kleine ronde borstel kam je de uiteinden naar binnen.

jessica alba haar trends kapsel kort 2020

Meer kapsels?