Zo style je korte kapsels tijdens de feesten

Geüpdatet op 12 december 2023 door Lore Ginneberge
Zo style je korte kapsels tijdens de feesten Getty Images

Met een bob of iets langere lob kan je nog steeds eindeloos variëren. Deze feestelijke kapsels zijn perfect voor kort haar.

Vlechtjes

Met een klassieke Hollandse vlecht of chique ingevlochten kapsels zit je altijd goed. Heb je een korte coupe, dan zijn half gevlochten haarstijlen perfect. Leg de rest van je lokken in de krul voor meer volume.

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Opsteekapsels voor kort haar

Zelfs met een bob kan je je lokken opgestoken dragen, al moet je wel enkele trucjes kennen. Een knot met je volledige haardos werkt bijvoorbeeld moeilijk, maar een kleiner knotje van je bovenste haarlokken werkt zonder problemen.

Waarom één dotje als je er ook drie kan maken? Verdeel je haar in drie gelijke delen, twist de lok en maak vast in een knot. Speels, snel en chique tegelijk!

Pint Embed Link

Korte krulkapsels

Geen fan van grote krullen? Breng toch extra volume in je haar door er met een stijltang golven in te maken. Een minder bombastisch kapsel dat je kan afwerken met een salt spray voor extra textuur of een glansspray voor een schitterende weerkaatsing van het licht.

De wetlook

Geen zin in spelden en strikken? Ga voor hét cool girl kapsel bij uitstek: de wetlook. Kam je handdoekdroge haren naar achter met flink wat gel en werk af met haarspray om alles op z'n plaats te houden.

Haaraccessoires

Hou je het liefst zo simpel mogelijk? Met een glinsterende haarband, een velvet strik of originele speld geef je elk kapsel een extraatje. Dit zijn de mooiste (én makkelijkste) ideeën.

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link