De nieuwe 4-in-1 pen van Benefit is het geheim voor perfecte wenkbrauwen

Geüpdatet op 4 maart 2019 door Laure Vandendaele
De nieuwe 4-in-1 pen van Benefit is het geheim voor perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen contouren is nu een ding en met de gloednieuwe Brow Contour Pro 4-in-1 pen van Benefit krijg je de techniek meteen onder de knie.

Als de gloednieuwe Brow Contour Pro 4-in-1 pen van Benefit je enigszins bekend voorkomt, is dat niet vreemd. De Amerikaanse wenkbrauwspecialist haalde hiervoor immers de mosterd bij de klikpen, die balpen met maar liefst vier kleurtjes die ook jij ongetwijfeld in je pennenzak had zitten. Ze zijn trouwens niet de enigen die zich door het polyvalente schrijfgerief laten inspireren. Ook Clarins lanceert dit jaar opnieuw de 'Style 4 Couleurs' met daarin potloden voor ogen en lippen. (je leest hier trouwens meer over in ons septembernummer dat vanaf vrijdag 24 augustus in de winkels ligt).

Net zoals je haar

Maar terug naar 'brow contouring.' Je raadt het al: na je gezicht (classic contouring), je haar (hair contouring) en je lichaam (tontouring), moeten nu ook je wenkbrauwen eraan geloven. Concreet betekent dit dat je door het spel met lichte en donkere kleuren diepte aan je wenkbrauwen geeft. "Wenkbrauwen zijn zoals je haar", zegt Jared Bailey, Cosmetics Global Brow woordvoerder bij Benefit. "Een nieuw kapsel kan je leven veranderen en ook een nieuwe wenkbrauwlook kan voor een positieve transformatie zorgen."

Die brow make-over laat je het best over aan een professional (zoals de brow angels uit de Benefit Brow Bar). Eens de vorm van je wenkbrauwen geoptimaliseerd is, kan je beginnen contouren. Hiervoor gebruik je eerste de donkerste tint uit de pen om de boog van de brows aan te zetten. Nadien kleur je het eerste deel van de wenkbrauw in met de lichtere tint. Daarna gebruik je de highlighter uit de pen om het stukje net onder de boog van je wenkbrauw op de lichten. Gebruik het vierde potlood uit de klikpen, de definer, om je kersverse gecontourde wenkbrauwen te fixeren. Et voila, je gecontourde wenkbrauwen zijn een feit!

De Brow Contour Pro 4-in-1 pen van Benefit Cosmetics is vanaf september verkrijgbaar bij Galeria Inno.

LEES OOK: WE LOVE - de make-upstiften van HEMA