5 dirty podcasts voor (ont)spannende avonden

Geüpdatet op 1 augustus 2018 door ELLE België
5 dirty podcasts voor (ont)spannende avonden

Fan van zwoele zomeravonden? Deze steamy podcasts doen er nog een schepje bovenop...

Podcasts zitten in de lift. Ze zijn ideaal tijdens het pendelen of om vervelende huishoudelijke karweien op te leuken of iets spannender te maken. Over seks moet gepraat worden, vinden wij. Beluister ze alleen of samen met je partner, inspiratie verzekerd.

Guys We F****d

sorry about last night guys we fucked podcast

Deze podcast wordt gepresenteerd door een vrouwelijk duo, eentje waarvan je zou willen dat ze je beste vriendinnen waren. Corinne Fischer en Krystyna Hutchinson, ook bekend als  Sorry About Last Night, interviewen in elke aflevering een man waarmee één van hen  de liefde bedreef. Dit leidt vanzelfsprekend tot heerlijk gênante gesprekken en intieme bekentenissen.  De vrouwen achter Guys We F****d hebben echter ook een serieuze missie. Via deze podcasts brengen ze een ode aan seksuele vrijheid  en willen ze van de wereld een 'sex-positive place' maken.

1/

Vuile Lakens

vuile lakens podcast liefde en seksEentje van Belgische bodem. Schrijfster Heleen Debruyne en historica Anaïs Van Ertvelde presenteren samen Vuile Lakens. Hierin gaan ze te rade bij experts, doorbreken mythes,, maar putten ook uit hun eigen ervaring. Elke aflevering behandelt een ander onderwerp, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de volgorde. Een aanrader is de aflevering Femmes Fontaines over vrouwelijke ejaculatie - beter bekend als squirten. 

2/

Sex With Emily

Emilu Morse podcast sex wih emily

Ook Sex with Emily is een absolute aanrader. Deze reeks bestaat al meer dan 10 jaar. Het hoeft dus niet gezegd dat de Amerikaanse Emily Morse een expert is op vlak van liefde en seks. Morse is seksuologe, auteur en TV presentatrice. Haar podcast is een mix van onderbouwd advies en opwindende verhalen. Met een uitgebreid archief vol afleveringen vind je altijd een onderwerp dat past bij je stemming.  Een aanrader voor deze tijd van het jaar is de recente episode 'Better, Hotter Summer Sex'.

3/

Bedvogels

bedvoogels podcast seks

Hoe gaat seks eraan toe in andere tijden en culturen?  Deze vraag staat centraal in Bedvogels. Ook deze podcast behandelt elke aflevering een ander onderwerp. Bovendien deelt een anonieme groep jongeren hun seksuele ervaringen. De bedoeling is om je mee te nemen op een seksuele ontdekkingsreis waar taboe's worden doorbroken.

4/

Knightly Pleasures 

knightly pleasures podcast sex

Knightly Pleasures is zonder twijfel de stoutste van de lijst. De host 'The Grey Knight' leest elke week erotische verhalen voor, allen gericht op vrouwen. Op het einde van elk verhaal beantwoordt hij de verzoekjes van luisteraars. Rode oortjes verzekerd.

Zin in meer? Hier vind je de meest inspirerende girlpower podcasts.

(stagiaire Lore Ginneberge)