“Bollicine di BoCConi” Het Terras van de 1000 Smaken

Geüpdatet op 21 juni 2018 door ELLE Partner
“Bollicine di BoCConi” Het Terras van de 1000 Smaken

Zodra de zon schijnt, palmt het terras van de Bocconi de Stoofstraat in: de o zo typische en bijzonder populaire voetgangersstraat in het Brusselse centrum vlakbij de Grote Markt.

Het Ristorante BoCConi, dat bekendstaat voor zijn aromatische zomerdecors en zijn verfrissende cocktails, nodigt uit tot een diepgaande kennismaking met het oneindig palet van Italiaanse smaken. Voor een geslaagde dag gaat er trouwens niets boven ‘Il Bollicine di Bocconi’, met bubbels van een Italiaanse chardonnay van het prestigieuze huis Ferrari Trento. Een cocktail met een subtiele naam die de habitués van het huis blij maakt en bij alle anderen de nieuwsgierigheid prikkelt!

Het terras opent van april tot oktober, van ’s middags tot 22.30 uur, en nodigt uit om met het gezin of met vrienden de nieuwe seizoenkaart van het restaurant te ontdekken. Deze werd uitgewerkt door Maestro Fulvio Pierangelini. De Chef gebruikt verse en smaakvolle producten met Italiaanse accenten om tot een verfijnde en authentieke smaakbeleving te komen. Mediterrane specialiteiten, zoals Vitello Tonnato, Salade van Venkel & Appelsienen, Gefrituurde Calamares, Tempura van Courgettes & Aubergines met gemberazijn, met aansluitend een dessert uit het zuiden of van bij ons. De Italiaanse levenskunst komt ook helemaal tot leven op het Terras van BoCConi dankzij de Aperitivo Italiano met zijn zalige selectie van antipasti: ideaal na een lange werkdag of tijdens een heerlijk namiddagje nietsdoen.

De toegankelijkheid is optimaal: het Ristorante BoCConi is bereikbaar met de auto en voor de bezoekers van het restaurant en het terras is er gratis valet parking en parkeren.

Het Terras van het Ristorante BoCConi is de must van de hoofdstad om optimaal te genieten van een zonnige dag of een feestelijk avondje-uit.

Meer info: ristorantebocconi@roccofortehotels.com en op www.roccofortehotels.com/ristorante-bocconi. Instagram @bocconirestaurant en Facebook @RistoranteBocconi.

Dit artikel werd gecreëerd in nauwe samenwerking met BoCConi.