Kylie Jenner maakt naam van dochtertje bekend

Gepubliceerd op 7 februari 2018 door Laure Vandendaele
Kylie Jenner maakt naam van dochtertje bekend

Het meisje heet gelukkig niet 'Butterfly'.

Het internet kan stoppen met zoeken naar verborgen 'clues' die de naam van Kylie Jenners kersverse baby prijsgeven, want de jonge moeder maakte de naam gisteren zelf bekend. Op een foto die Jenner gisteren via sociale media postte is te zien hoe haar dochtertje haar vinger vasthoudt. Het schattige plaatje het onderschrift 'Stormi'. Dat werd later aangevuld met 'Webster', de officiële achternaam van vader Travis Scott (die eigenlijk Jacques Wester heet). En zo heeft het kind waarvan we lange tijd nooit 100 procent zeker waren dat het werkelijk geboren zou worden, eindelijk een naam.

stormi webster 👼🏽

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Of het kind officieel 'Storm' heet, een 'Stormi' enkel een schattige roepnaam is (zie Northie en Saintie), is nog niet helemaal duidelijk. Ook aan de loopband grootmoeder Kris Jenner deelde immers waarin ze 'Stormi' en dus niet 'Storm' aan de wereld voorstelde.

Niet Butterfly

'Stormi' of 'Storm', één ding is zeker, het kind heet niet 'Butterfly' zoals veel fans voorspelden. Heel wat volgers kwamen tot die conclusie nadat Kylie verschillende keren met een vlinderhalsketting werd gespot. Tel daarbij dat zij en Travis 'matching' vlindertattoos hebben én dat hij een nummer opnam dat 'Butterfly Effect' heet, en de internetspeurneuzen dachten een spoor te hebben. Anderen meenden dat weer dat de kleine 'Posi', afgeleid van Marisposa - wat Spaans voor Vlinder is - zou gaan heten. Dat Jenner een lippenstift in haar collectie heeft zitten die 'Posi K' heet, zwengelde vermoedens alleen maar aan. Uiteindelijk bleek dat niet het geval te zijn, het is vermoedelijk niet zo'n goed idee om je eerstgeborene naar een lipglossje te vernoemen.

Maar aan wie of wat heeft Stormi haar bijzondere naam dan wél te danken? Veel beroemde voorbeelden zijn er immers niet. Er was een tienermissje die dezelfde naam droeg, maar verder zijn de links met Kylie Jenner ver te zoeken. De kans is dus groot dat Kylie en Scott (of Jacques, wat je wil) het gewoon wel leuk vonden klinken.

Babyboom

Jenner maakte afgelopen weekend na maanden van speculaties bekend dat ze was bevallen van een dochter. (bekijk hier het emotionele 'reveal' filmpje)  Oudere zus Kim Kardashian werd in januari moeder van een derde kindje.(de eerste foto's van Chicago West kan je trouwens hier bekijken.) Ook halfzus Khloé verwelkomt volgende maand een zoontje.