ZIEN: de allereerste foto’s van Chicago West

Geüpdatet op 19 november 2019 door Laure Vandendaele
ZIEN: de allereerste foto’s van Chicago West

SPOILER: de derde telg van Kim Kardashian en Kanye West is super schattig.

Kylie Jenner mag het celebrity news bommetje van de week dan wel al gedropt hebben (wie het niet gevolgd heeft: de 20-jarige was wel degelijk in verwachting en beviel op 1 februari van een dochter) en je zou dus bijna vergeten dat oudere zus Kim ook een nieuwe baby in huis heeft. Dochtertje Chicago - Chi voor de vrienden - West kwam eind januari via een draagmoeder ter wereld en hoewel Kim zich de afgelopen weken regelmatig (en steeds met weinig kleren aan) liet fotograferen, was er van de baby nog geen spoor te bespeuren.

Tot Kylie Jenner gisteren een filmpje voor haar kersverse dochter op het net plaatste. Daarin is te zien hoe de hoogzwangere Kylie op kraambezoek gaat en haar nieuwe nichtje liefdevol in de armen neemt. Het kleintje heeft al een flinke donkere haardos en is net zoals oudere zusje North op haar eerste foto in een wit dekentje gewikkeld. Amper een paar weken zette Kylie haar eigen dochter op de wereld.

Bezoek aan de kinderarts

De flitsgrage fotografen van celebrity website TMZ spotten Kim onlangs tijdens een bezoek aan de kinderarts. Op de plaatjes is te zien hoe Kim - van top tot teen gekleed in Yeezy Season 6 - zich zorgzaam over haar kleine meisje buigt. Veel babybliss dus in de Kardashian - Jenner clan en het is nog niet gedaan. Volgende maand bevalt Khloé Kardashian van haar eerste kindje.

De beelden van Chicago zijn te zien vanaf 8:30.