WOW: Paris Hilton transformeert tot Kim Kardashian

Gepubliceerd op 31 januari 2018 door Laure Vandendaele
WOW: Paris Hilton transformeert tot Kim Kardashian

Twinning!

Tussen Paris Hitlon en Lindsay Lohan botert het nog steeds niet, maar tussen voormalige besties Paris en Kim Kardashian is alles weer koek en ei. Afgelopen zomer postte Paris Hilton een reeks vakantiefoto's met hoog nillies gehalte van een tripje met Kim naar Ibiza op sociale media. Vandaag kreeg de blonde erfgename turned dj een prominent plekje op de Instagrampagina van Kim K.

Paris als Kim

Al moest je wel twee keer kijken. De pas verloofde ster transformeerde voor de foto's immers tot het evenbeeld van haar voormalige werkneemster. (ja, er was een tijd waarin Kim de kost verdiende door de kleerkast van Paris netjes op te ruimen). Compleet met lange Daenerys lokken, functioneel naakt, iets meer curves en outfitjes uit de kledinglijn van Kanye West. Hilton schopte het immers tot sociale media campagneboegbeeld van Yeezy's zesde collectie. Die bestaat ook dit seizoen uit korte topjes, het opgewaardeerde rennersbroekje, oversized truien en en joggingbroeken die niet gemaakt zijn om in te joggen. (maar wel heel leuk met hoge hakken staan).

Hoewel er ooit wel eens een extension in de boter tussen de vrouwen zat, lijkt alles nu weer koek en ei. Kim ziet in Paris zelfs nog steeds een popcultuuricoon en maakte dat duidelijk door het gelegenheidsmodel als #ForeverTheOG te bestempelen.

Na een paar jaren in de luwte (lees: nachtclubs in Ibiza) is Paris - om het met haar eigen woorden te zeggen - weer helemaal hot. Modeontwerper Philipp Plein liet het nillies icoon enkele seizoenen geleden opdraven in zijn show  en eerder deze maand haalde ze de headlines met een huwelijksaanzoek waarom ze volmondig 'yas' zei.