Paris Hilton is verloofd en haar ring belachelijk groot (en duur)

Gepubliceerd op 3 januari 2018 door Laure Vandendaele
Paris Hilton is verloofd en haar ring belachelijk groot (en duur)

Paris Hilton zei "Yas!"

Paris Hilton heeft het jaar alvast goed ingezet. De Amerikaanse socialite werd tijdens een skitripje in het mondaine Aspen ten huwelijk gevraagd door vriendje Chris Zylka. De 32-jarige acteur verraste zijn blondine op de skipiste niet alleen met een heel bijzondere vraag - waar Hilton meteen volmondig "ja" op antwoordde - maar meteen ook met een heel bijzondere ring. En vooral een heel grote ring. De peervormige diamant (geflankeerd door nog een hoop kleinere diamantjes) is een ontwerp van celebrity juwelier Michael Greene en heeft een waarde van meer dan 1,5 miljoen euro. Een close-up van de uit de kluiten gewassen rock kan je bekijken op de Amerikaanse gossip website TMZ. Op zoek naar meer betaalbare verlovingsringen? Bekijk dan hier deze prachtringen van Belgische bodem.

Instagram @parishilton

"Meest romantische moment van mijn leven"

Zylka bestelde de steen van 20 karaat al maanden geleden, wat betekent dat 'The Leftovers'-acteur al vroeg in zijn relatie met Hilton besefte dat hij met haar wilde trouwen. De twee begonnen te daten in de zomer van 2016 maar kwamen pas in februari van vorig jaar naar buiten als een koppel.
Paris is alvast dolgelukkig dat haar aanstaande man er  niet te veel gras liet over groeien. "Ik ben verloofd met de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Ik heb me nog nooit zo gelukkig, veilig en geliefd gevoeld. Chris is op elke mogelijke manier perfect voor mij en hij heeft me getoond dat sprookjes echt bestaan", schreef de 36-jarige realityster onder een plaatje van het aanzoek dat ze op Instagram deelde. Verder liet de blondine - die in het verleden al verloofd was met Jason Shaw en Paris Kasidokostas Latsis - weten dat de verloving het meest romantische moment van haar leven was.

LEES OOK: Diamanten voor dummies - de slijpstijlen

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Wanneer het koppel in het huwelijksbootje stapt is nog niet geweten. Wat wel al vast staat is dat het lichtjes over the top zal zijn, er ongetwijfeld veel huisdieren zullen rondlopen en dat Lindsay Lohan, die onlangs nog een flinke sneer van Hilton mocht incasseren, niet op de guestlist zal staan. Verder is het afwachten of ook voormalige 'kastuitmester' en partyfriend Kim Kardashian bekijk hier nog eens de foto's van hun 2006 tripje naar Ibiza() en 'The Simple Life'-collega Nicole Richie een roze uitnodiging in de brievenbus zullen krijgen.

LEES OOK: 18 weetjes over diamanten

Paris' little black book

Na een resem vriendjes en flings lijkt de hotel erfgename nu eindelijk 'the one' te hebben gevonden. Even terugblikken op het tumultueuze liefdesleven van de vleesgeworden material girl.