Dit vertelt zijn kus over zijn gevoelens voor jou

Geüpdatet op 6 april 2022 door Maxine Detaellenaere en ELLE België
Dit vertelt zijn kus over zijn gevoelens voor jou Shutterstock

Mannen... ze hebben veel talenten, maar het uitdrukken van hun gevoelens zit daar helaas vaak niet bij. Vraag je je af hoe leuk hij jou nu echt vindt? Het zit in de kus! De manier waarop hij je zoent, verraadt zijn gevoelens voor jou.

Hoewel het voor jou misschien makkelijk is om je gevoelens duidelijk te maken met woorden, ligt dat voor mannen soms iets ingewikkelder. De manier waarop hij je kust verraadt echter veel: een kus op het voorhoofd betekent namelijk niet hetzelfde als een plagerige zuigzoen in je hals. Wat betekent de manier waarop hij je kust?

De kus op de wang

Een kus op de wang toont dat hij affectie voor je voelt, hij is graag bij jou. Deze zoen is niet romantisch maar drukt gevoelens van vriendschap uit.

betekenis kussen mannen liefde
Shutterstock

De korte, snelle kus op de mond

Hij vindt je leuk maar is nog aan het aftasten hoe jij tegenover hem staat. Zit je in een lange relatie, dan is het vaak een manier om te erkennen dat jij er bent, een liefdevolle hallo.

De tedere kus op de mond

Met dit soort zoen drukt hij uit dat hij je leuk vind en niet enkel op seksueel vlak.

kussen mond betekenis crush
Unsplash

De tongzoen

Deze zoen is dé uitdrukking van zijn lust voor jou. Je zet hem in vuur en vlam en met deze passionele kus wil hij de kleren van je lijf scheuren!

De plakkerige kus

Een 'sloppy' kus is vaak eerder speels dan sensueel. Hij voelt zich volledig op zijn gemak bij jou en houdt er van om een beetje onozel te doen.

De kus met je mond dicht

Een kus vol op de mond, maar wel met de lippen gesloten, zie je vaak bij stellen die al een tijdje samen zijn. Pakt hij daarentegen je hoofd vast en laat hij de kus iets langer aanhouden, dan heeft hij je duidelijk gemist en is hij dolblij je een dikke smakkerd te kunnen geven.

kussen
Dainis Graveris - Unsplash

De bijterige kus

Een kus waarbij hij (zachtjes) op je onderlip bijt, is speels, plagerig en sexy. Hij wil je uitdagen, je uit je schulp lokken en je opwinden.

De kus in je hals

Voor vele vrouwen is een zoen in de halsstreek als kryptoniet, je wordt er helemaal week van in je knieën. En dit weet hij maar al te goed. Een zoen zoals deze heeft als bedoeling je van je sokken te blazen en is een goed begin van een stomende make out sesh.

De kus op het voorhoofd

Lief en zacht. Met deze tedere zoen toont hij dat hij om je geeft. Bovendien voelt hij zich beschermend tegenover jou.

kussen betekenis mannen liefde
Shutterstock

De eskimokus

De eskimokus - waarbij je met je neus tegen de neus van de andere persoon wrijft - is niet sensueel, maar eerder speels en wordt vaak gevolgd door een 'echte' kus. Hij voelt zich volledig op zijn gemak bij jou en kan zichzelf zijn.

LEES OOK: Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven en dat van je crush