2018 start met een liefdesbreuk voor deze A-lister

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Maxine Detaellenaere
2018 start met een liefdesbreuk voor deze A-lister

Waar andere koppels deze week net fantastisch nieuws hadden op liefdesvlak - Gwyneth Paltrow gaat trouwen! - zit het minder mee voor Lena Dunham. Zij breekt na meer dan vijf jaar met geliefde Jack Antonoff.

De Girls-actrice en de muzikant leerden elkaar kennen in 2012 tijdens een blind date. De breuk lijkt redelijk onverwacht, want twee maanden geleden hingen geruchten over een mogelijke verloving nog in de lucht. Al bleek Lena Dunham een gesprek verkeerd begrepen te hebben. "Ik dacht dat Jack stiekem een huwelijksaanzoek aan het plannen was, samen met zijn zus. Maar hij gaf net toe dat hij eigenlijk aan het klagen was over mij!", tweette de actrice. "Nu kan ik niet slapen omdat ik er zo hard om moet lachen, dat ik er hem wakker door houd. 5,5 jaar samen, geen ring en weet je wat, het voelt echt goed." vervolgde de ster.

Maar nu blijkt dat hun relatie toch niet meer zo goed zat. Het ex-koppel hield het eind december voor bekeken en liet nu weten als vrienden uit elkaar te gaan. Ook deze celebrity-relaties haalden 2018 niet.