Kris Jenner gaf een decadent kerstfeestje (en Kylie was er niet bij)

Gepubliceerd op 26 december 2017 door Laure Vandendaele
Kris Jenner gaf een decadent kerstfeestje (en Kylie was er niet bij)

Kris Jenner gaf naar jaarlijkse gewoonte een kerstfeestje en dat was - helemaal zoals je van de momager mag verwachten - een tikkeltje over the top.

spreading lots of love today

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Kris Jenner wordt dit jaar vermoedelijk niet alleen uitgeroepen tot 'momager' van het jaar, de 61-jarige matriarch heeft ook het meest decadente kerstfeestje op haar naam staan. Naar jaarlijkse traditie opende Jenner de deuren van haar mansion  in Calabasas voor een resem hooggeplaatste gasten zoals Christina Aguilera, Babyface en Toni Braxton. Die laatste twee gaven voor de gezelligheid zelfs een optreden. Een uitnodiging voor dit exclusieve soireetje in je bus vinden, was een hele eer. In een recente aflevering van 'Keeping Up With the Kardashians' was immers te zien hoe de zussen genadeloos heel wat namen van de lange gastenlijst schrapten. Wie gelinkt was aan Kylie's ex-vriendje Tyga of - nog erger - Robert Kardashians ex Blac Chyna, kwam er dit jaar niet in.

Kardashian Christmas Eve Party 🎉 🎄 - Toni Braxton & Babyface #kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) op

Grote afwezige

Nog een grote afwezige: Kylie Jenner. De jongste van de bekende televisiefamilie was  het afgelopen feestweekend opvallend afwezig op sociale media en postte enkel een foto van haar nieuwe Love-cover en nieuwe lanceringen uit haar make-uplijn. Geruchten over een mogelijke zwangerschap doen intussen al maanden de ronde en door de spotlights angstvallig te vermijden, lijkt de make-upguru het babynieuws alleen maar te bevestigen. Die andere aanstaande moeder, oudere stiefzus Khloé, was wel opvallend aanwezig. De 33-jarige bevestigde vorige week het nieuws dat zij en haar basketballer Tristan Thompson een eerste kindje verwachten. Khloé droeg een een feestelijk wit broekpak met kwastjes waarin haar babybuikje duidelijk zichtbaar was. Naar goede gewoonte was de uitbundige zus heel erg aanwezig op het feest, ook nu er geen alcohol in het spel was. Wie vermoedelijk wel een glaasje of twee achterover sloeg was Scott Disick. De 34-jarige ex van Kourtney Jenner kreeg wel een uitnodiging voor de party, zelfs nu hij een relatie heeft met de 15 jaar jongere Sofia Richie.

@KendallJenner via @khloekardashian Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

Een bericht gedeeld door Kendal Jenner (@kendalljennersnapchats) op

Kris Jenner gaf een decadent kerstfeestje (en Kylie was er niet bij) - 1

De Kerstman kwam langs om alle kleinkinderen onder cadeautjes te bedelven, het hele huis was met lichtjes gedecoreerd en er werd tot flink na middernacht gedanst op de bekende zwart-witte tegelvloer van Jenners mansion. Maar acht, is met zijn achten rond het gourmetstelletje zitten ook niet gezellig?

Kris Jenner gaf een decadent kerstfeestje (en Kylie was er niet bij) - 2