De originele Fizzy Frops zijn hét perfecte aperitiefje voor de feestdagen

Geüpdatet op 22 december 2017 door Jolien
De originele Fizzy Frops zijn hét perfecte aperitiefje voor de feestdagen

Je gasten verrassen met een uniek aperitiefje? Dat doe je met de Fizzy Frops!

Een kerstmenu samenstellen, bezorgt je heel wat kopzorgen. Gelukkig is de zoektocht naar het perfecte aperitief afgelopen, want wij ontdekten het ideale drankje waarmee je onmiddellijk in feeststemming komt!

De Fizzy Frops bestaan uit een heerlijk, low calorie fruitijsje in combinatie met een bijpassende cava. En niet alleen is deze match made in heaven perfect om de avond te starten, maar ook om hem af te sluiten. Voeg als finishing touch wat eetbare glitters, sterretjes of confetti toe en laat het feest losbarsten!

Frops

FRuit OP een Stokje of FROPS zijn overheerlijke, gezonde fruitijsjes. Gezond? Yes! Ze bevatten geen geraffineerde suikers noch gluten noch artificiële kleur- of smaakversterkers. Ook zijn ze vrij van room en melk waardoor zelfs mensen met lactose intolerantie van de Frops kunnen smullen. Met hun luttele 50 kcal bevatten ze de helft minder calorieën dan een traditioneel bolletje roomijs. Dit is puur genieten zonder schuldgevoel!

Maar omdat ijsjes niet zo populair zijn tijdens de wintermaanden, zochten Valerie Thys en Dirk Guldemont naar een andere manier om de Frops te gebruiken. Speciaal voor de gezelligste tijd van het jaar kwamen ze met de Fizzy Frops! Zin om zelf te genieten van dit originele aperitief? Surf dan snel naar de website en laat een pakketje thuis leveren! Voor vijftien euro krijg je zes ijsjes en kan je kiezen uit framboos-limoen, ananas-munt, ananas-koko en appel-gember. Wel even checken dat je zeker thuis bent bij de levering. Anders heb je fruitsap...

fizzy_frops_fruitijsjes_apertief_feesten_drank

Psst, lees ook: 5 recepten die jou de ster van de aperitiefplank maken