Deze 5 dingen doen koppels met een fantastisch seksleven

Gepubliceerd op 28 december 2018 door Maxine Detaellenaere
Deze 5 dingen doen koppels met een fantastisch seksleven

Een relatie bestaat natuurlijk uit veel meer dan enkel seks, maar laten we duidelijk zijn, het maakt er wel een belangrijk deel van uit.

Daarom zetten we op een rijtje wat koppels met een geweldig seksleven met elkaar gemeen hebben:

1/

Zelfvertrouwen

Wanneer je goed in je vel zit, straal je dat uit, wat je enorm aantrekkelijk maakt. En dat uit zich ook in bed. Heb je veel zelfvertrouwen, dan hou je je niet bezig met hoe je er naakt uitziet en of je het wel goed doet, maar je focust volledig op je genot, wat leidt tot mind blowing seks.

2/

Wees eerlijk

Goeie stellen communiceren met elkaar en vertellen elkaar wat ze leuk vinden of niet. Je hoeft je nergens voor te schamen als je iets niet wil doen, of juist wel wil uitproberen. Zowel jij als je lief zullen heel wat plezier beleven aan het waarmaken van elkaars seksuele fantasieën, zolang dit niet over jullie grenzen gaat natuurlijk. Praten is de boodschap!

3/

Hou het spannend

In relaties vermindert de spanning vaak na een tijdje, wat ook volledig normaal is. De honeymoon-fase waar jullie dolverliefd zijn, maakt plaats voor een diepere connectie en echte liefde. Om niet in een sleur te belanden kan je je seksleven interessant houden door nieuwe standjes uit te proberen, seksspeeltjes te gebruiken, seks op ongewone plaatsen of rollenspelen.

4/

Kwaliteit over kwantiteit

Cijfers beheersen vandaag ons leven. Je aantal volgers, likes en ook het aantal keer je wekelijks tussen de lakens kruipt. Goede koppels trekken zich daar niks van aan en focussen op de kwaliteit van de seks in plaats van de kwantiteit. Maak echt tijd voor elkaar en geniet!

5/

Intimiteit

Echt goede seks hangt vaak samen met een goede emotionele connectie. Daarom knuffelen veel stellen met een goed seksleven na een partijtje bedgymnastiek, houden ze elkaars hand vast en doen ze leuke dingen samen buiten de slaapkamer.