De beste seksstandjes wanneer je ziek bent!

Gepubliceerd op 29 november 2017 door Maxine Detaellenaere
De beste seksstandjes wanneer je ziek bent!

Vergeet Vicks, bij een verkoudheid is seks the way to go!

Waarschijnlijk staat het minnespel niet bovenaan je to do-lijstje wanneer je je ziekjes voelt, maar seks heeft juist dan ook heel wat voordelen. Het versterkt je immuunsysteem en verzacht de pijn door endorfines - gelukstofjes - die vrijkomen tijdens een sexy sessie. Dus ben je verkouden? Duik dan als de wiedeweerga je bed in, mét je allerliefste!

seks verkoudheid

#1 Op z’n hondjes

Aangezien je elkaar niet aankijkt, onttrek je je niet al te aantrekkelijke druipneus aan zijn zicht én je hebt je handen vrij om je neus te snuiten, wanneer nodig. Double win!

1/

#2 In de badkamer

Een stomende douche of warm bad helpt om je luchtwegen vrij te maken, ideaal bij een verstopte neus. Tijd dus voor wat badkamerpret!

seks verkoudheid

2/

#3 Schildpad

Iedereen kent het belang van rust wanneer je ziek bent, blijf dus lekker op je buik liggen terwijl hij bovenop je ligt en al het werk doet. Relaxen is de boodschap! Zorg wel dat je niet in slaap valt, zeker wanneer je siroop met codeïne hebt ingenomen.

seks verkoudheid

3/

#4 Lepeltje-lepeltje

Je minimaliseert de kans dat je in zijn gezicht moet niezen, en het is een houding waarbij hij je kan knuffelen. Want naast een kom kippensoep is een stevige hug een van de leukste dingen om te krijgen wanneer je ziek bent.

seks verkoudheid

4/

#5 Orale seks

Bij jou, welteverstaan. Een blow job geven terwijl je snipverkouden bent is een recipe for disaster. Vermijd dus de verstikkingsdood en laat je lief je extra goed verwennen.

Ben je al helemaal in de stemming? Lees dan ook: de vijf beste standjes volgens je lief.

seks verkoudheid