In deze kostuums vierden de sterren Halloween

Geüpdatet op 31 oktober 2019 door Lore Ginneberge
In deze kostuums vierden de sterren Halloween Instagram @Nina

En de beste Halloween outfit gaat naar...

In Hollywood grijpen sterren elke kans om de show te stelen. Dat is met Halloween niet anders, getuige deze spectaculaire outfits.
Klassiekers als Jessica Rabbit en Harley Quinn passeren de revue, maar op Instagram duiken ook erg inventieve kostuums op. Zo verkleedt Stormi zich als Kylie Jenner, terwijl Ciara als Beyoncé ging en Jessica Biel als Justin Timberlake. Kan je nog volgen?

Een overzicht van de leukste Halloweenkostuums:

Ciara en Russell als Beyoncé en Jay-Z

Ciara doet het iconische moment van Bey & Jay nog 'ns over met manlief Russell. Dit keer geen portret van onze queen Meghan Markle aan de muur, maar een retro kiekje van Michelle en Barack Obama.

View this post on Instagram

Jay & Bey

A post shared by Ciara (@ciara) on

Stormi Webster als Kylie Jenner

De kans dat de peuter deze outfit zelf heeft uitgekozen is klein, en de kritiek op Kylie is niet mals. Toch kan niemand ontkennen dat Stormi er onwijs schattig uitziet. Wij zien er de grap wel van in.

https://instagram.com/p/B4JHtIfHqQF/

Ashley Graham als (zwangere) Jessica Rabbit

Aan iedereen die het zich afvroeg: Ashley ligt nog steeds niet op haar kraambed, maar viert rustig Halloween. Haar héél zwangere buik wordt geaccentueerd door een rode latex jurk à la Jessica Rabbit. Gewaagd, maar geslaagd!

Kylie Jenner als Ariel de kleine zeemeermin

Disney is een populair thema in de KarJenner-familie, denk maar aan Kim's Jasmine-kostuum en Kourtney die steevast voor het superheld-thema gaat. Kylie waagde zich dit jaar aan een interpretatie van Ariel, met de nodige extra bling. De make-upmiljardair  droeg een rode pruik en groene contactlenzen, maar het is haar schitterend tasje dat de look compleet maakt.

https://instagram.com/p/B4Rpvzgn1h9/

Halsey als Marilyn Manson

Rode pruiken en latex blijken een winnende combo dit jaar, ook zangeres Halsey neemt diezelfde ingrediënten om haar Marilyn Manson-look te creëren.

View this post on Instagram

resident goths. @marilynmanson

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Jessica Biel als Justin Timberlake

Jessica en Justin stonden al langer bekend om hun hilarische kostuums, maar dit jaar overtreft echt alles. Jessica maakt het mooie weer als vintage Justin ten tijde van NSYNC, terwijl Justin Timberlake zelf gedegradeerd wordt tot...micro.

Nicki Minaj als Harley Quinn

Een classic, maar daarom niet minder leuk: Nicki Minaj en haar geliefde gaan voor Harley Quinn en The Joker.

https://instagram.com/p/B4KavoJnC0K/

Nina Dobrev als de Chanel runway crasher

Actrice Nina Dobrev ging voor een nagenoeg exacte replica van het meest memorabele modemoment van 2019: de runway crasher, bekend als Marie s'Inflitre, tijdens de Chanel-show. Zelfs Gigi - die de crasher beet greep - mag meedoen.

https://instagram.com/p/B4InDq7guyM/?utm_source=ig_embed

Heidi Klum als vuurwerk

Heidi is de Halloween Queen bij uitstek en geeft ieder jaar het meest legendarische verkleedpartijtje. Ditmaal kiest het ex-model onder andere voor de verpersoonlijking van 'vuurwerk', wat neerkomt op een met glitter overladen look.

https://instagram.com/p/B4CHACWJyVa/

Gabrielle Union als Bring It On-Cheerleader

De prijs voor beste moeder-dochteroutfit gaat naar Gabrielle Union en haar dochter Kaavia. Het duo liet zich inspireren door de iconische cheerleaderfilm Bring It On.

View this post on Instagram

Brought It. #CaliforniaLove

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on