In deze kostuums vierden de sterren Halloween

Gepubliceerd op 30 oktober 2023 door Lore Ginneberge
In deze kostuums vierden de sterren Halloween Getty Images

En de beste Halloween outfit gaat naar... In Hollywood grijpen sterren elke kans om de show te stelen. Dat is met het  afgelopen 'Halloweekend' niet anders, getuige deze spectaculaire outfits.

Klassieke personages uit 'Grease' en 'Kill Bill' passeren de revue, maar op Instagram duiken ook erg inventieve kostuums op. Zo verkleedt Kourtney Kardashian zich als Kim, terwijl Paris Hilton als Britney Spears ging en North West als haar vader. Kan je nog volgen?

Een overzicht van de leukste Halloweenkostuums:

North West als haar vader Kanye

In een reeks TikTokvideo's onthulde de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West haar Halloweenkostuum voor 2023. Het werd een tribuut aan haar vaders mascotte ten tijde van diens 'Graduation' album uit 2007.

@kimandnorth♬ I Wonder - Kanye West

Margot Robbie als Guy Fawkes

De 'Barbie'-actrice ging voor een indrukwekkende metamorfose en kwam bijna onherkenbaar aan op de Casamigos Halloween Party in Los Angeles, een plek waar sterren elk jaar samen komen in hun meest originele kostuums. Margot koos voor de figuur van Guy Fawkes, bekend van de film 'V for Vendetta' en een wereldwijd symbool voor protest.

Casamigos Halloween sterren celebrities outfits
Casamigos

Hailey en Justin Bieber als The Flintstones

Celebritties Hailey en Justin kozen een beestig koppelkostuum dat even makkelijk als herkenbaar is. Om haar interpretatie op Pebble Flintstone kracht bij te zetten, ging Hailey voor een rode pruik en een leren ensemble. Voor zijn versie van Bamm-Bamm Flintstone koos Justin voor een geel-met-zwarte look die weinig om het lijf had.

Hailey Bieber Justin celebrities Halloween
Getty Images

Paris Hilton als Britney Spears in 'Toxic'

Paris Hilton wist wat ze deed toen ze enkele dagen na de verschijning van Britney's memoire 'The Woman In Me' verkleed kwam als het popicoon. Paris koos voor een verwijzing naar de videoclip 'Toxic', waarin Spears' ze te zien is als een in blauw geklede stewardess.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Cindy Crawford en Rande Gerber als 'Grease' personages

Hosts van de Casamigos Halloween Party, Cindy Crawford en Rande Gerber, kozen voor een klassiek koppelkostuum uit de film 'Grease'. Hun twee kinderen waren ook van de partij. Dochter Kaia Gerber en haar beau Austin Butler kozen voor een ander iconisch duo, namelijk kunstenaar Andy Warhol en actrice Edie Sedgwick.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford)

Adele als Morticia Addams

Met het succes van de Netflixserie 'Wednesday' is het niet gek dat dit personage overal is tijdens Halloween 2023. Adele koos echter niet voor de griezelige Wednesday, maar transformeerde zich in de - zo mogelijk nog engere - moeder Morticia Addams. En het beste van allemaal? De zangeres droeg het kostuum tijdens haar optreden in Las Vegas.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Kourtney Kardashian als zwangere Kim

Kourtney pakt elk jaar uit met de beste Halloweenlooks. Dit keer slaagde de ster er met één virale Instagrampost in om haar bolle buik te showen én de geruchten rond de vete met zus Kim Kardashian verder te voeden. Kourtney koos voor de legendarische Met Gala-outfit van een hoogzwangere Kim Kardashian in 2013. Destijds kwam er zoveel commentaar op de gebloemde jurk dat Kim jaren later toegaf dat ze "huilde de hele weg naar huis".

Megan Fox en Machine Gun Kelly als 'Kill Bill' personages

Als er een ding is waar celebrities Megan Fox en Machine Gun Kelly in uitblinken, dan zijn het hun outfits. Megan kwam opdagen in een schooluniform met bebloede ogen en haar beau ging voor het iconische gele kostuum - inclusief Japans zwaard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Kendall Jenner als Marilyn Monroe

Het is duidelijk dat de figuur van Marilyn Monroe de hele Kardashian-Jenner klan in haar greep houdt. Een jaar nadat Kim Kardashian ophef veroorzaakte om het dragen van Marilyns jurk, kruipt halfzus Kendall in de huid van de iconische filmster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Lizzo als Tina Turner

Zangeres Lizzo bracht dan weer een eerbetoon aan Tina Turner, die in mei dit jaar overleed. Lizzo liet zich inspireren door de geweldige podiumoutfit die de rock 'n roll-legende droeg in 1985 tijdens haar Live Aid optreden met Mick Jagger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)