Paniekrubriek: Help mijn ex gaat onze sex tape posten

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Paniekrubriek: Help mijn ex gaat onze sex tape postenShutterstock

Liefste ELLE, Ik heb twee jaar geleden een sex tape gemaakt met mijn toenmalig lief. Stom, ik weet het, maar ik was nooit goed in ‘nee’ zeggen. Op het filmpje is te zien hoe ik hem oraal bevredig. Onze relatie is in ruzie geëindigd.

In zijn laatste sms, enkele weken geleden, dreigde hij ermee om de tape online te zetten. Sindsdien doe ik geen oog meer dicht. Ik google mezelf elke dag, maar heb nog niets gevonden. Nu heb ik een leuk jobaanbod gekregen van een hogeschool, maar mijn geluk wordt overschaduwd door het bestaan van die tape. Wat als mijn studenten hem ooit te zien krijgen? Moet ik hem opbellen en smeken om de opname te verwijderen? (Jong & naïef)

Liefste naïef kuiken,

Uit de toon van je mail maak ik op dat dit jou geen tweede keer zal overkomen, dus die preek kan ik je besparen. Wat de toekomst betreft: maak er een punt van om nooit te smeken. Nooit! Bij niemand! Om niets!

Wat kan je wel doen? Neem pen en papier en stel jezelf de volgende vragen:
1) Heeft je ex een noemenswaardige carrière?
2) Heeft je ex inmiddels een nieuwe relatie?
3) Is hij zelf herkenbaar in het filmpje?
4) Is zijn lid kleiner dan 15 cm?
5) Is hij overmatig behaard?

Voor elke ‘ja’ reken je 5 punten, voor elke ‘nee’ reken je 0 punten.
Kom je uit op een score hoger dan 15 punten, dan is de kans erg klein dat hij jullie filmpje zal posten. Geen enkele vrouw blijft bij een rancuneuze pervert die filmpjes post van zichzelf met een andere vrouw. En ook als zijn fysiek niets om mee uit te pakken is, hoef je je weinig zorgen te maken. Kom je aan 10 punten of minder, negeer hem dan toch maar. Als je al maanden niets meer vernomen hebt, is de kans klein dat hij nu nog een stunt uithaalt. Teken voor die job en laat het niet aan je hart komen. Herinner je je Ilse Uyttersprot nog? Beter gekend als de torenpoepster van Aalst? She survived. You will too!

PS: Als hij je toch nog zou chanteren of trachten af te persen, meld dit dan bij de politie.

Lees ook deze paniekrubriek: het taboe van de vaginascheet.
En deze: Help! Ik heb tepelharen.

Zit jij ook met een probleem? Mail dan snel naar help@elle.be. Discretie verzekerd!