Deze BV’s vonden de liefde in de zomer van 2017

Gepubliceerd op 7 september 2017 door Elise
Deze BV’s vonden de liefde in de zomer van 2017

Het was een zwoele zomer voor de BV's. Vlaanderens meest begeerde vrijgezelle mannen en vrouwen sloegen een zomerliefde aan de haak. 

#1. Matteo Simoni

Sorry ladies, maar Matteo Simoni heeft deze zomer zijn hart verloren aan Loredana Falone. De Callboy bevestigde het nieuws zelf door een zeemzoet filmpje van hen beide op vakantie in Hawaï op Instagram te posten. Wie de fraaie brunette juist is? Loredana is het brein achter het ethische kledinglabel Wearable Stories. Ze heeft al een flagshipstore in Hasselt en staat te popelen om er eentje te openen in Antwerpen.

1/

#2. Louis Talpe

Ook Louis Talpe maakte van zijn Instagramaccount gebruik om zijn nieuwe liefde voor te stellen. Inmiddels is bekend dat het om de Zweedse Tiffany Ling-Vannerus gaat. Een bloedmooie blondine met een passie voor jumping (nét als Louis overigens) en een Business graduate. Nice catch, Louis!

2/

#3. Veronique De Cock

Véronique De Kock is niet langer vrijgezel. De ex-Miss België postte bovenstaand kiekje op Instagram met het veelzeggende onderschrift:

Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok ? En laat de "boekskes" nu maar hun scoop missen. Jammmmmmmer.... mag ik dan nu men privacy terug zelf beheren ? With ❤️

Wie is de gelukkige? De 6-jaar jongere Manuel Goossens, CEO van Hupple. Een bedrijf dat honden- en kattenvoer fabriceert. Miauwkes! 

3/

#4. Kevin Janssens

Ook voor de Antwerpse acteur Kevin Janssens werd het een zwoele zomer. Hij viel voor de charmes van model Louise De Schryver. Bovenstaande foto postte de Vermist-acteur op zijn Instagram met de hashtags: "#mamaenpapashow #nicknames #notpregnant". Wij kunnen er niet veel uit opmaken, maar misschien is het de taal van de liefde? Louise volgt onder andere Natalia, Josje en An Lemmens op, hopelijk kan zij het turbulente liefdesleven van Kevin kalmeren.

4/

#5. Elke Clijsters

"Love is ... hugging him tight 😌" ©Instagram Elke Clijsters

Ook Elke Clijsters heeft haar amoureuze evenbeeld gevonden. De ex van voetballer Jelle Van Damme gaat opnieuw voor een sportieve ziel, namelijk Johan Gerets (zoon van ex-Rode Duivel Eric Gerets). Ze konden het heugelijke nieuws tegelijkertijd aan op hun Instagram. Veel geluk samen!

5/

#6. Josje Huisman

Ook bij de 31-jarige Josje schoot Cupido raak deze zomer. Wie is de man die het hart van dit ex-K3'tje sneller doet slaan? Het gaat om Cle Gyimah, een Hollander met Ghanese roots. Ondanks zijn jeugdige leeftijd (26) heeft hij al een behoorlijke carrière op zijn palmares staan. Hij heeft zijn eigen bedrijfje waar hij art director en producer is en video- en fotoreportages maakt. Daarnaast is hij medeoprichter van de mannenwebsite BALLINNN (u welbekend). Tot slot is hij ook als DJ in de muziekwereld geen onbekende.  Zowel Josje als Clé hebben een passie voor mode, voor schoenen in het bijzonder. Dat gaat power duo looks geven!