‘Prison bae’ met één blauw oog is de nieuwe Jeremy Meeks

Gepubliceerd op 6 september 2017 door Laure Vandendaele
‘Prison bae’ met één blauw oog is de nieuwe Jeremy Meeks

Is Mekhi Alante Lucky de nieuwe 'hete crimineel' Jeremy Meeks?

Jukbeenderen waarmee je makkelijk een diamant kan slijpen één helblauw oog dat je vanop zijn 'mugshot' indringend aankijkt. Het is niet verwonderlijk dat de 19-jarige Mekhi Alante Lucky zijn handtekening onder een modellencontract mocht zetten. Hoewel de carrière van het beginnend model nu in de lift zit, bracht de Amerikaan nog niet lang geleden wat tijd achter de tralies door. Ritjes met een gestolen voertuig, inbraken en weerspannig gedrag tegenover politieagenten leidden tot vijf verschillende arrestaties tussen april 2016 en december 2016.

 Jeremy Meeks

Het tij keerde voor Mr. Lucky toen zijn 'mugshot' via de Twitter-account Wake Mugshots viraal ging. Snel werd de jongen met het ene blauwe oog getipt als de nieuwe Jeremy Meeks, de hete crimineel die het na zijn carrière als bajesklant tot internationaal model schopte. Meeks paradeerde over de catwalk tijdens de modeweek van New York en verloofde zich met de 26-jarige Topshop-erfgename Chloe Green. In de pers werd steeds naar Meeks verwezen als de 'hete crimineel', Lucky staat online intussen bekend als 'prison bae'.

Blauw oog

Naast zijn egale huid en uitgesproken jukbeenderen is het vooral Lucky's ene helblauwe oog dat - nu ja - in het oog springt. De ex-gedetineerde lijdt aan Heterochromie, een medische aandoening waardoor de twee irissen een verschillende kleur hebben. Ook David Bowie had één blauw en één donker oog.

Modellencontract

Lucky tekende een modellencontract bij St Claire Modelling Agency en heeft sinds zijn vrijlating al verschillende shoots op zijn naam staan. Benieuwd of we prison bae binnenkort tijdens de modeweken zien opduiken.