Kim Kardashian gecharmeerd door Nederlandse Nikkie Tutorials

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian gecharmeerd door Nederlandse Nikkie Tutorials

Go Nikkie Tutorials!

Hoe het zit: Kim Kardashian heeft een eigen beautylijn en die moet op een zo'n organisch mogelijk manier aan de man worden gebracht. Geen overdreven glamoureuze televisiespots of advertenties in glossy magazine's, Kim volgt het (bijzonder lucratieve) businessmodel van haar jongere zusje Kylie en maakt naarstig gebruik van sociale media en het internet om het publiek warm te maken voor haar producten. Hiervoor werkte ze samen met een aantal van 's werelds meest invloedrijke beauty vloggers en het resultaat was vaak nogal - euhm- gênant te noemen. Voor de tutorial in samenwerking met beautyvlogster Jaclyn Hill was bijna te pijnlijk om uit te kijken en werd door verschillende kijkers als 'de meest gênante beautyvlog ooit' omschreven.

Gezellig keuvelen

Het was dan ook bang afwachten hoe de Nederlandse Nikkie de Jager het ervan af zou brengen. Vorige maand raakte bekend dat ook het 23-jarige YouTube-fenomeen NikkieTutorials de Kontour Kween onder handen zou mogen nemen. Net voor het weekend verscheen het filmpje online en het resultaat is...verrassend entertainend. De sympathieke Nikkie slaagt er wonderwel in om de on camera doorgaans beredeneerde Kim Kardashian te laten ontdooien en in te palmen. Kardashian is steeds all smiles wanneer de blondine aan het woord is en strooit met complimentjes over haar make-upkunsten. De 36-jarige lijkt danig op haar gemak en praat vrijuit over haar kinderen (die godganse dagen naar unboxing video's van speelgoed,  slijmfilmpjes en 'The Gummy Bear Song' video willen kijken), maakt een grapje over echtgenoot Kanye West én verklapt waarom zus Khloé er zo goed uitziet tijdens het sporten. (het antwoord is highlighter, eigenlijk is dat het antwoord op alles) Ook weten we nu dat Kim Kardashian nog nooit één aflevering van 'Game of Thrones' heeft gezien.

Terwijl de make-upliefhebbers vrolijk keuvelen, maakt Nikkie de ene helft van Kims gezicht op, de andere blijft naturel (al is dat in het geval van een Kardashian natuurlijk altijd relatief). Met deze 'halve make-uplook' verwijst Jager terug naar de 'Power of Make Up' video, een van haar meest succesvolle tutorials ooit. Daarin maakte de jonge make-upartiest maar de helft van haar gezicht op om de positieve kracht van make-up te onderstrepen en 'make-up shamers' het zwijgen op te leggen.

Benieuwd naar alle producten die Nikkie op het (halve) gezicht van Kim Kardashian smeerde? Klik hier.