Is dit de pijnlijkste beauty vlog ooit?

Gepubliceerd op 24 juli 2017 door Isabelle
Is dit de pijnlijkste beauty vlog ooit?

Je bent één van de machtigste beauty vloggers ter wereld én krijgt Kim Kardashian over de vloer: een droom die werkelijkheid wordt? Niet voor Jaclyn Hill, de Amerikaanse YouTube goeroe die de voorbije dagen hard van haar troon viel. Reden: de pijnlijk ongemakkelijke schaduw van social media koningin Kim K!

Jaclyn Hill mag zich met ruim vier miljoen abonnees terecht één van de populairste beauty vloggers van de Verenigde Staten noemen en dat is ook Kim Kardashians team niet ontgaan. De reality ster stemde in met een passage in één van Hills tutorials om haar -hoe kan het ook anders?- contour geheimen uit de doeken te doen. Een match made in heaven, zij het dat Kardashian overdonderd werd -om het zacht te stellen- door haar bloednerveuze gastvrouw. Zinnen onderbreken, make-up uit haar handen grissen, iets té vaak vermelden dat ze sooooo genuinely seriously fan is én drie pijnlijke minuten lang ratelen alsof haar leven ervan afhangt: het resultaat is tenenkrommend en hilarisch tegelijk -vooral als je er nog de geïrriteerde grimassen van ’s werelds grootste diva bij neemt. Eén fan nam zelfs de tijd om de meest pijnlijke momenten uit de video op te lijsten :

Voor Hill zelf zijn de beelden minder grappig. Zij ziet zag zich in een opvolgvideo genoodzaakt haar hyperactieve gedrag te verklaren en wijt het allemaal aan haar nervositeit in het bijzijn van de wereldster. “Ik haat hoe ik me in haar bijzijn gedroeg,” geeft het social media fenomeen toe. Verder licht ze ook even de tricky kant toe van samenwerken met beroemdheden: ze kreeg geen inspraak in de verwerking van de video. Het Kardashian team had twee uur tape vol interessante babbels en tutorials om uit te kiezen, maar blijkbaar werden enkel de meest irritante passages daaruit geselecteerd. Hill moest ook een waterdicht contract ondertekenen waarin staat dat ze verder geen enkel beeld van de shoot mag gebruiken of onder haar eigen naam uitbrengen. Weinig kans dus om ook met de leukere momenten van het onderonsje uit te pakken. Samenwerken met wereldsterren: niet zonder risico's!