Nederlandse YouTube-ster verzorgt make-up van Kim Kardashian

Geüpdatet op 22 januari 2019 door Laure Vandendaele
Nederlandse YouTube-ster verzorgt make-up van Kim Kardashian

Make-uplovers Nikkie Tutorials en Kim Kardashian sloegen de handen in elkaar in de naam van 'de kracht van make-up'.

De Nederlandse YouTube-ster Nikkie De Jager mocht vorige week in Los Angeles de make-up van een wel heel erg bijzonder iemand verzorgen. Niemand minder dan Kim Kardashian liet - tenminste de helft van haar gezicht - onder handen nemen door de wereldberoemde YouTube-ster.

"Haar team mailde mij om te vragen of ik geïnteresseerd was om met haar samen te werken", vertelde de 23-jarige Nikkie in het Nederlandse praatprogramma RTL Late Night. Lang moest Nikkie over het aanbod niet nadenken. "Vorige week was ik toevallig in de Verenigde Staten en toen werd er heel snel beslist dat we samen konden filmen." In de verschillende Instagram Stories die zowel Nikkie als Kim met hun miljoenen volgers deelden was te zien hoe Nikkie de ene helft van Kim had opgemaakt, de andere helft bleef nude. Met deze wat ongebruikelijke look stapt 36-jarige realityster mee in het 'the power of makeup' project dat Nikkie intussen zo'n twee jaar geleden via een filmpje op haar druk bekeken kanaal deelde. In het filmpje maakte Nikkie slechts de helft van haar gezicht op om de kracht van make-up te illustreren. Niet omdat make-up er is om je achter te verstoppen, wel om te benadrukken dat make-up je extra zelfvertrouwen kan geven en om 'make-upshamers' het zwijgen op te leggen.

"Toen ik de kans kreeg om met Kim te werken, wilde ik iets doen waar ik trots op zou kunnen zijn. Vandaar de beslissing om haar in het 'de power of make-up' verhaal te betrekken. En dat wilde ze, dus dat deden we", zegt Nikkie.

Waar en wanneer het resultaat van de unieke samenwerking te zien zal zijn, is nog niet geweten. Dat het filmpje van deze twee beauty queens in geen tijd viraal zal gaan, staat nu al vast.

Lees hier alles over 'the power of make-up'.