Dit zijn de leukste uitstapjes op Moederdag

Gepubliceerd op 13 mei 2017 door ELLE België
Dit zijn de leukste uitstapjes op Moederdag

Wie nog op zoek is naar een leuk daguitstapje met mama-lief, vindt hier inspiratie!

Op Moederdag zetten we onze mama maar al te graag in de bloemetjes! Een juweeltje, boeket of ander cadeau maakt je mama ongetwijfeld heel gelukkig, maar wij denken dat ze misschien nog happier is met één ding: een hele dag quality time met haar lieftallige kroost. Daarom hebben wij enkele leuke ideeën op een rijtje gezet zodat jij en je mams een fantastische Moederdag beleven!

1/

moederdag

Brussel

Een Moederdag vol actie en plezier? Dan moet je in het Jubelpark zijn. Daar vieren ze Moederdag in stijl met Kermezzoo. Met een sfeervolle bar voor de mama's (en papa's) en een feest met animatie voor de kids is dit het ideale gezinsuitje. Vergeet wel geen ticketje te kopen!

Vlaams-Brabant

Plan op zondag een tripje naar Leuven en geniet er gratis van leuke workshops, spectaculaire acts en toffe animatie tijdens het circusfestival Cirkl!

2/

moederdag ontbijt

Limburg

Ontbijt mét bubbels is altijd een goed idee! Op Moederdag kan je bij De Barrier in Houthalen terecht voor een uitgebreid gastronomisch ontbijt. Starten doe je met een ontbijtbuffet en eindigen met een lunchmenu!

Antwerpen

Moeders die lekker lang uitslapen, moeten voor dan weer voor een high tea gaan. Bij Brownies & Downies in Baarle-Hertog worden jullie heerlijk verwend met bubbels, thee en tal van lekkernijen. En voor de mama's is er nog iets extra... Verrassing!

LEES OOK: Wat is het ideale geschenk voor Moederdag?

Editor: Jolien Meulders