Bekijk de foto’s van de allereerste ELLE Sports Day

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Bekijk de foto’s van de allereerste ELLE Sports Day

Op 3 mei vond de allereerste editie van de ELLE Sports Day plaats. In l'Usine, één van de meest bezochte én meest fancy sportclubs van Brussel genoot het ELLE team samen met een groep enthousiaste lezeressen van een 100% sportieve dag.

We begonnen de dag met een intensieve cycling les. Veel tijd om uit te rusten was er niet want we gingen meteen door met de les 'Train Like a Model', geïnspireerd op de work outs van echte topmodellen. De uitdaging van de dag? Ons klaarstomen voor de perfecte bikini body deze zomer! #bikinichallenge

Na de inspanning, was het tijd voor ontspanning! Een heerlijke, healthy lunch van LittleChef Inc en versgeperst sap van Full of Good wachtte ons op in de cafetaria. Tijdens de break kreeg iedereen handige tips en tricks voorgeschoteld door Justine Loncol, een professionele voedingsdeskundige. Verder gaf de schoonheidsdeskundige van Clarins de lezeressen persoonlijk advies, aangepast aan hun huidtype. Iedereen ging dan ook met crème op maat naar huis!

Tenslotte bood de yogasessie ons de nodige ontspanning om de dag in schoonheid af te sluiten. Volledig uitgerust en helemaal zen, begonnen we aan een les Posture, waar we aan onze houding werkten.

Van intensief fietsen tot ontspannende yoga-oefeningen: voor ieder wat wils op deze ELLE Sports Day. Hoe kan je zo'n onvergetelijke dag nog beter maken? Met een ELLE goodie bag, natuurlijk!

Wij kijken al uit naar de volgende ELLE Sports Day! 

L'USINE, Avenue de la Toison d'Or 56, 1060 Brussel.