Coachella 2017: deze celebs kwamen feesten in de woestijn

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laure Vandendaele
Coachella 2017: deze celebs kwamen feesten in de woestijn

Dankzij de Instagram-accounts van de beroemde Coachella 2017 gangers hoeft u echt helemaal niets van het festival te missen. Klik verder en u bent weer helemaal, zelfs vanuit uw #couchella.

Zij spreken niet over Coachella 2017 maar houden het kortweg bij #chella. Zij staan niet in de file maar worden netjes met de helikopter naast de ingang afgezet (is het niet Kate Bosworth en Reese Witherspoon?) Zij slapen niet op een lawaaierige camping maar logeren in de mooiste 'midcentury modernism' huizen in Palm Springs. Zij hangen niet op de weide rond voor de grote concerten beginnen maar schuimen exclusieve preparty's af. Zij draaien hun haren niet snel in een dot maar worden iedere dag opnieuw door een heus glamsquad klaargestoomd.

#nochella

Het is een feit dat de festivalbeleving van beroemdheden misschien een tikkeltje anders is dan die van Average Joe. Of dan die van ons, wij die het helemaal met #nochella moeten stellen. Al is dat niet zo erg, we hadden het dit weekend toch te druk met eieren rapen. Gelukkig houden de beroemde aanwezigen ons via sociale media maar wat graag op de hoogte van hun 'costume changes', favoriete festivalfood, aanwezigheid op exclusieve feestjes, #squadgoals en af en toe ook van een meegepikt optreden.

Insta officieel

Selena Gomez maakte van het festivalweekend gebruik om haar eerste echte officiële selfie met liefje Abel Tesfaye te posten en daarmee is Abelena nu officieel een koppel. Rihanna vond het dan weer een goed idee om als roze Power Ranger naar de woestijn af te zakken en Katy Perry liet weten dat zij al zwaar aan het feesten was voor jij nog maar een kwakje in de baarmoeder was. Oh en Kylie Jenner, eigenaar van de minst comfortabel uitziende festivalkleding, was er ook.

bron: instagram.com