Waw: zo ziet de zoon van Will Turner en Elizabeth Swan er vandaag uit

Gepubliceerd op 5 april 2017 door Isabelle
Waw: zo ziet de zoon van Will Turner en Elizabeth Swan er vandaag uit

Het is exact tien jaar geleden dat Orlando Bloom aka Will Turner het loodje legde in de derde Pirates Of The Caribbean film, dit jaar komt het vijfde luik van de saga uit en daarin is zijn zoon -net als een stukje van Will zelf- te zien!

Even situeren: aan het einde van At World’s End sterft Will Turner voor de ogen van zijn grote geliefde Elizabeth Swan. Door een speling van het lot slaagt hij er echter in terug te komen als meer dan presentabele zombiekapitein aan het roer van de Flying Dutchman. Hij mag over de zeeën blijven dolen en stervende zeelui begeleiden naar het hiernamaals. Eind goed al goed? Toch niet. Jammer genoeg voor hem en Elizabeth verbiedt zijn nieuwe rol hem aan land te komen, met uitzondering van sporadische bezoekjes om de tien jaar. Wat volgt? Een bijzonder hete eerste booty call ergens op een onbewoond eiland en het resultaat daarvan, zoontje Henry, die zijn vader pas op zijn tiende verjaardag voor het eerst ontmoet in deze hartverscheurende eindscène:

Over naar de nieuwste POTC-film Dead Man Tells No Tales. Die staat voor later dit jaar ingepland en brengt het verhaal van de ondertussen volwassen geworden Henry Turner. Na de dood van zijn moeder Elizabeth besluit hij op zoek te gaan naar zijn vader, die na het nieuws van haar overlijden echter wegkwijnt en net als de rest van zijn crew langzaam maar zeker verandert in zeewier -met een erg weinig flatterende vorm van marine acne als gevolg… Jonge Henry doet er daarop alles aan om de vloek van zijn vader op te heffen en schakelt daarvoor de hulp van enkele oude bekenden in. Het goede nieuws? Hij heeft de kaakstructuur, chocoladebruine ogen en golvende lokken van zijn niet onaantrekkelijke ouders geërfd. Benieuwd naar de nieuwe Turner generatie? We laten je niet langer in spanning:

Meer TV-erfgenamen? Ontdek hier welk lot voor die andere Henry, de zoon van Chuck Bass en Blair Waldorf, is weggelegd!