Zien: Beyoncé opent herdenking van Kobe Bryant met emotioneel optreden

Gepubliceerd op 25 februari 2020 door Lore Ginneberge
Zien: Beyoncé opent herdenking van Kobe Bryant met emotioneel optreden

Beyoncé opende de herdenkingsdienst voor de overleden basketballer Kobe Bryant en zijn dochter met een emotioneel optreden.

De zangeres begon de dienst die gisteren plaatsvond met een uitvoering van haar hits 'XO' en 'Halo', die ze samen met een volledig koor uitvoerde. De ceremonie vond plaats in het Staples Center in LA, een plek die Kobe Bryant 20 jaar lang nauw aan het hart lag. De herdenkingsdienst werd gehouden ter ere van de basketballer en zijn 13-jarige dochter Gianna, die samen met zeven anderen stierven in een helikoptercrash op 26 januari in Calabasas, Californië.

Na het zingen van de eerste strofen van 'XO' stopte Beyoncé even om het publiek aan te spreken. "Ik ben hier omdat ik van Kobe hou en dit was een van zijn favoriete nummers", aldus de zangeres. Vervolgens vroeg ze de meer dan 20.000 aanwezigen om samen met haar te zingen, zodat "Kobe en Gianna de liefde kunnen voelen." Onder hen waren heel wat van Bryant's beroemde vrienden aanwezig, denk aan Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, Kanye West en Kim Kardashian West, Dwyane Wade, Gabrielle Union en Michael Jordan.

Bekijk hier het volledige optreden van Beyoncé: