Prins Harry reageert voor het eerst op zijn relatie met Meghan Markle

Gepubliceerd op 9 november 2016 door Isabelle
Prins Harry reageert voor het eerst op zijn relatie met Meghan Markle

Terwijl de verkiezingsstorm in alle hevigheid door de Verenigde Staten raast, vecht de Britse prins Harry thuis zijn eigen strijd uit. In een open brief smeekt hij de media om zijn nieuwe vriendin Megan Markle met rust te laten. 

Daarmee bevestigt de prins meteen ook zijn relatie met de Amerikaanse actrice. Markle is vooral bekend om haar rol als sexy advocate Rachel in Suits, maar blijkt ook over voldoende verborgen troeven te beschikken om de roodharige royal te doen smelten. VN-ambassadrice: check, hoog party girl gehalte: check, sproetjes; check -ontdek hier alles wat je moet weten over de nieuwe Kate Middleton!

Nu het nieuws aan de grote klok hangt, komt Harry's ergste nachtmerrie ook uit: zijn nieuwbakken geliefde krijgt met tonnen media-aandacht en vooral negatieve reacties te maken. Ze zou gestalkt en vernederd worden, geïntimideerd zijn en het onderwerp van een lastercampagne vormen. De relatie tussen de Britse royals en de tabloids zijn sinds het tragische geval Diana allesbehalve hartelijk, maar nooit eerder reageerde een lid van de familie openlijk op een artikel. Nu kruipt Harry dus voor het eerst in zijn pen en daarbij neemt hij geen blad voor de mond. Op Kensington Palace, de Twitter pagina die hij met zijn broer en schoonzus deelt, klinkt het boos en het gaat er met momenten zelfs hartverscheurend aan toe, de boodschap is duidelijk: laat Meghan met rust! Lees hier zijn volledige relaas: