Crystal Lounge : De meest gezonde en unieke cocktails van Brussel !

Gepubliceerd op 6 oktober 2016 door ELLE België
Crystal Lounge : De meest gezonde en unieke cocktails van Brussel !

Crystal Lounge, de bar van het bekende Sofitel Brussels Le Louise, heeft zijn menukaart geüpdatet met nieuwe verfrissende cocktails met een laag caloriegehalte: les "Mule"! Een superleuke plaats om lekker te genieten met je vriendinnen of met je vriend, zonder te hoeven nadenken over je lijn. Geweldig toch?

Hun verrukkelijke cocktails zijn gemaakt op basis van vodka of gin en worden geserveerd met gemalen ijs. Dit verzekert een frisse en heerlijke smaak! De obers van de Crystal Lounge bereiden hun siropen zelf voor met vers fruit en bijna geen suiker. De sappen zijn ook vers geperst, zonder toegevoegde suikers.
Kom en ontdek snel deze heerlijke nieuwe cocktails, maar vergeet ook zeker niet hun klassiekers zoals de L’Espresso Martini, gemaakt van koffie, en andere dranken op basis van kruiden en smaakvolle bloemen.

sbll-2016-cocktail-mules-raphae%cc%88l-tremerie-1024x575

Neem ook een kijkje op het terras, nu het nog mooi weer is! Mocht er toch een fris windje zijn, kun je ook zalig relaxen in de prachtige zaal van het restaurant met niemand minder dan chef Adwin Fontein. Deze creatieve en verfijnde cuisine kun je terugvinden op de kaart De-Light, die dezelfde spirit als de low-calories cocktails deelt.

Crystal Lounge is dagelijks open van 10u tot 1u ‘s nachts.
Het restaurant opent dagelijks zijn deuren van 12u tot 14.30 - 19u tot 22.30
Voor reserveringen en verdere info: 02 549 61 44
www.crystallounge.be