9 series die je niet mag missen dit najaar

Gepubliceerd op 8 september 2016 door Elise
9 series die je niet mag missen dit najaar

Wij zitten dit najaar aan ons scherm gekluisterd, en wel voor deze topreeksen: 

#1. Audrie & Daisy

Schermafbeelding 2016-09-06 om 13.21.33

Een nieuwe aangrijpende reeks op Netflix over twee meisjes die drie jaar geleden op exact hetzelfde moment, maar op twee verschillende plaatsen worden aangerand door twee mede-studenten. Het misdrijf wordt op camera vastgelegd en al snel verschijnen de filmpjes op het internet. De start van een hartverscheurend drama dat de tol en de verregaande gevolgen van cyperpesten in beeld brengt.

Audrie & Daisy is vanaf 23 september exclusief te zien op Netflix.

1/

#2. Narcos seizoen 2

Schermafbeelding 2016-09-06 om 13.23.50

De serie draait om de beruchte Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar, een van de meest bekende drugsbarons ooit. Narcos brengt de bloederige confrontatie tussen leden van dit drugsimperium en de politie en justitie in de jaren tachtig op een realistische manier in beeld. In het tweede seizoen is te zien hoe de topcrimineel aan zijn einde komt. De grote vraag is dan ook hoe de serie zich verder zal ontwikkelen zonder hem...

Vanaf 2 september op Netflix.

2/

#3. Divorce

divorce-hbo

Yes! Sarah Jessica Parker heeft opnieuw een hoofdrol te pakken in een HBO-reeks. In de comediereeks Divorce speelt Parker de rol van Frances, een vrouw van middelbare leeftijd die haar leven en huwelijk in twijfel trekt maar ontdekt dat een frisse start moeilijker is dan ze in eerste instantie dacht...

P.S. Net als Sex & The City speelt ook deze serie zich af in The Big Apple.

Vanaf 9 oktober op HBO.

3/

#4. The Exorcist

Schermafbeelding 2016-09-06 om 13.32.30

The Exorcist is terug van weggeweest. Makers verklaarden dat ze "wegens vernieuwde interesse voor duiveluitdrijving in de VS" hun kans zagen om een moderne versie uit te schrijven van de legendarische horrorfilm uit 1971.

In de serie zien we Geena Davis die - 40 jaar na de gebeurtenissen uit de originele film - opnieuw de strijd aangaat met het bovennatuurlijke en de hulp van een bevriende priester inroept.

Op 23 september lanceert Fox de eerste aflevering.

4/

#5. Insecure

-GO1_-_496

Boezemvriendinnen Issa en Molly proberen er - zowel privé als professioneel - het beste van te maken in Los Angeles. Acht afleveringen lang onderzoekt Insecure op een subtiele, geestige en authentieke manier wat het betekent om, met vallen en opstaan, een Afrikaans-Amerikaanse vrouw te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=NikbnsqXDkA
Vanaf tien oktober op HBO.

5/

#6. Marvel's Luke Cage

Mike Colter Luke Cage

Een nieuwe serie over superhelden: Luke Cage. De reeks draait om de titelpersoon die lichamelijk onverwoestbaar is, maar geestelijk behoorlijk in de knoop zit. De serie verdiept zich in de vraag hoe de superheld ooit aan zijn krachten kwam.

Eerste aflevering verwacht op 30 september.

 

6/

#7. The Crown

the-crown-netflix

Trouwe fans van Royalty, dit is jullie serie. In The Crown volgen we de levensloop van een van de meest populaire vorstinnen ter wereld; Queen Elizabeth II. De serie begint na haar kroning in 1947 en loopt door tot het heden.

Bekijk op 4 november de eerste aflevering op Netflix.

7/

#9. High Maintenance
CjaAWJZUUAEjOL-
‘The Guy’ is een vriendelijke wietdealer uit Brooklyn wiens klantenbestand uit een groep excentrieke persoonlijkheden bestaat. Van het onverwachte en ongebruikelijke tot het voorspelbare en alledaagse: High Maintenance biedt een kijkje in de dagelijkse routine van echte New Yorkers en laat zien hoe elk van hen een positieve draai aan het dagelijks leven probeert te geven.
https://www.youtube.com/watch?v=ilYmnWyYcYM