Zo viert Kylie Jenner haar 19de verjaardag

Geüpdatet op 15 februari 2019 door Laure Vandendaele
Zo viert Kylie Jenner haar 19de verjaardag

Officieel mag Kylie Jenner pas volgende week 19 kaarsjes uitblazen maar dat weerhield de ondernemende tiener er niet van om alvast een feestje te geven. En dat werd er eentje voor #summersurprises.

Wie in het Kardashian-Jenner nest geboren is, is een beetje decadentie niet vreemd. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Kylie Jenner - negen dagen voor haar officiële verjaardag - al aan het feesten slaat. De jongste telg van de Kardashian Klan verzamelde vrienden en familie (al was vader Caitlyn Jenner de grote afwezige) in The Nice Guy in Hollywood voor een pre birthday bash/lanceringsfeestje van haar nieuwe make-upcollectie die ze toepasselijk 'the Birthday Edition' doopte.

LEES OOK: Kylie Jenner heeft groot nieuws

De 'Birthday'-collectie bestaat uit twee oogschaduwtinten met crèmestructuur (in goud en roze goud), een bronskleurige eyeliner, een set met vijf mini glosses en een gloednieuwe kastanjebruine lipstick. Bij de collectie hoort ook een make-uptasje met daarop het inmiddels bekende 'Kylie Cosmetics' druipende lippenlogo.

Bekijk hier de volledige collectie

Wat moet je verder weten over Kylie's partijtje?

1/

Ze droeg een zwarte doorschijnende jumpsuit van Balmain

KylieBalmain

Een sexy gevalletje dat ook jij voor 1755 euro in huis kan halen. De jumpsuit zette Kylie's vormen extra in de verf, de tiener deinsde er dan ook niet voor terug om zich op Snapchat van haar beste achterkant te laten zien.

2/

Ze kreeg een puppy cadeau

PennydePuppy

Aan haar persoonlijke roedel te zien, is het duidelijk dat Kylie een grote hondenliefhebber is. De jongste Jenner was dan ook dolgelukkig toen haar vrienden haar afgelopen weekend met een vijfde (!) puppy verrasten. Het was bestie Jordyn Woods die Kylie het kleine hondje mocht overhandigen. Kylie deed een beroep op haar talrijke volgers voor het verzinnen van een leuke naam en doopte haar nieuwste aanwinst 'Penny'. Een ding is zeker Penny de puppy is om op te vreten. Over vreten gesproken...

3/

Er was een lipvormige taart

lipkitpie

De roze verjaardagstaart was duidelijke een upgrade van de lipvormige taart die Kylie voor haar achttiende verjaardag kreeg. Zowel Khloé als Kylie vonden de taart om - letterlijk - vingers en duimen bij af te likken.

4/

Ze deed zichzelf een nieuwe wagen cadeau

Kylienewcar

Zoals Khloé het in haar weinig elegante verjaardagsspeech verwoordde 'Kylie is a rich bitch now'. Eentje die zich voor haar eigen verjaardag wel op een kleinigheidje kan trakteren. Een nieuwe bolide voor in haar wagenpark bijvoorbeeld. En dus bestelde Kylie, niet vies van een luxewagen of twee - een exclusieve, gepersonaliseerde Land Rover om het laatste jaar van haar tienerdom in te zetten.

5/

Er waren schalen met lipglossjes

minigloss

Op het trouwfeest van Mary-Kate Olsen stonden schalen met sigaretten, Kylie's gasten konden zich tegoed doen aan de schalen gevuld met mini versies van haar succesvolle vloeibare lippenstiften.

6/

Kim maakte van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe kapsel te showen

 

Kim skipte de hairextensions en ging voor een steile, moderne, asymmetrische lob.

7/

Khloé filmde Kourtney op het toilet

 

No comment. Van je zussen moet je 't hebben?

8/

De day after: een romantisch etentje met Tyga

datetyga

De volgende dag verruilde Kylie haar strakke jumpsuit voor een kakigroen jurkje in zijde. De perfecte outfit voor een romantisch etentje met haar 'tijgetje'.