LN Knits lanceert kook- en lifestyleboek

Geüpdatet op 26 februari 2018 door ELLE België
LN Knits lanceert kook- en lifestyleboek

Ellen Kegels kennen we als Antwerpse ontwerpster van het knitwear label LN Knits. Dat ze ook kan schrijven, bewees ze al met haar breiboeken Goedgemutst en In Mijn Nopjes. Haar liefde voor gezonde en biologische voeding met aandacht voor superfoods verwerkt ze momenteel in een kook- en lifestyleboek, #LNFAIRFOOD.

2016-ln-knits-peru_dag-1_lima_cevice-blog4

Wie denkt uren in de keuken te moeten staan om deze maaltijden op tafel te toveren, heeft het mis. Ook Ellen heeft drukke dagen, maar dat weerhoudt haar niet om in de keuken aan de slag te gaan. “Mijn eetpatroon is strikt en mijn tijd gelimiteerd, maar toch drukt dat de pret niet die ik haal uit het bereiden van gerechten en - of course - het eten ervan!”

Voor haar kledinglabels LN|Andes en LN|Beanies reist de modeontwerpster regelmatig naar Peru.” Eten is altijd een feest in Peru; het land inspireert me telkens opnieuw op gastronomisch gebied. Daarom leek het me geweldig om in navolging van mijn fair fashion labels ook iets soortgelijks te doen voor de Peruviaanse voeding.”

#LNFAIRFOOD krijgt nog een extra dimensie omdat Ellen gaat samenwerken met Peruviaanse boeren om hun teelt ook in België te verkrijgen. Wij krijgen betaalbare superfoods en de boeren ontvangen een eerlijk loon voor hun werk. Van een win-win situatie gesproken.

In het najaar ligt het boek dat Ellen zelf omschrijft als “Een kleurrijk kook- & lifestyleboek met aandacht voor de eerlijke & natuurlijke keuken met Peruviaanse invloeden” in de winkels.

#LNFAIRFOOD