ELLE Beats: de keuze van… Amélie Lens

Geüpdatet op 13 april 2015 door Isabelle
ELLE Beats: de keuze van… Amélie Lens

Amélie Lens playlist ELLE

Beats voor je luie zetel: model en DJ Amélie Lens knalt met haar zelfverklaarde Livingroom Techno playlist wat pit in je woonkamer.

Model, DJ en havermoutspecialist: onze landgenoot is niet bang voor een goedgevulde CV en rijgt de jobs met gemak aaneen. Sinds ze op haar 14de haar eerste modellenklus scoorde, sierde Amélie’s gezicht een resem klinkende modecampagnes -Maison Margiela, Ann Demeulemeester en Cos om er maar een paar te noemen. Recent lanceerde ze samen met haar vriend haar eigen havermoutlijn, Baerbar: omdat good looks nu eenmaal hand in hand gaan met gezond eten.

Een succesvolle modellencarrière en een neus voor lekker eten, maar daarmee is dit bezige bijtje nog niet samengevat. Dé grote passie van de 24-jarige is immers muziek. “Sinds mijn 15de ben ik daar echt intensief mee bezig. Het was voor mij geen uitzondering om België met de trein te doorkruisen, enkel en alleen om één DJ aan het werk te zien –of liever, horen. Ook mijn vriendenkring is doorspekt van muzikaal talent, dat werkt op den duur wel aanstekelijk.” Zo aanstekelijk, dat ze sinds een jaar zelf, onder de naam RENEE, achter de draaitafel staat. Haar lievelingsstijl? “Techno, maar vaak blijkt dat niet toegankelijk genoeg, dus draai ik ook wel deephouse en andere genres.” Speciaal voor ELLE.be stelde ze dan ook deze Livingroom Techno playlist samen. Sit back and relax!

(Zin in meer muziek? Maak gratis een account aan op Deezer en geniet vanaf nu rechtstreeks van onze sound selectie -zonder account moet je het telkens slechts met de eerste 30 seconden stellen…)

Meer horen, zien en proeven? Volg @amelie_lens op Instagram en volg haar DJ-perikelen op Facebook.

Beeld: Eva Vlonk