10 leuke ideeën voor je smartphone foto’s

Geüpdatet op 15 december 2020 door Isabelle
10 leuke ideeën voor je smartphone foto’s

smartphone foto apps

Wat te doen met de duizenden foto’s die je door de jaren heen op je smartphone hebt verzameld? Wij zochten en vonden 10 originele ideeën om de inhoud van je filmrol in tastbare herinneringen om te zetten.

1/

Postkaarten

Op vakantie? Laat het klassieke toeristenkaartje links liggen en stuur één van je eigen kunstwerkjes op naar moeder, grootmoeder of vriendlief. Met de Mobile Postcard app van B-post moet je enkel opladen, adres en tekst ingeven en onze nationale post de rest laten doen. Klik hier voor meer info.

7

2/

Kalender

Je beseft het gaandeweg niet, maar op een jaar tijd vergaar je heel wat leuke plaatjes in de sfeer van de vier seizoenen. Kies er de 365 mooiste uit en herwerk ze tot originele scheurkalender voor volgend jaar. Klik hier voor meer info.

5

3/

Visitekaartjes

Ben jij een meester in selfies? Print dat ene, grandioos perfecte zelfportret als visitekaartje –enkel aan te raden in creatieve functies, dat wel… Klik hier voor meer info.

6

4/

Old school polaroids

Ook leuk: print je plaatjes af in old school polaroid stijl en verzamel ze in leuke collages of beplak er je hele muur mee –persoonlijker behangpapier zal je niet vinden! De Fujifilm Instax Printer drukt instant je foto’s af als polaroids, verkrijgbaar aan €159 bij Vandenborre.

Fotomuur

5/

Magneten

Over old school gesproken: wij blijven fan van de traditionele magneten op de frigo. Vooral dan als je laatste selfie, outfit shot of familieportret erop prijkt. Klik hier voor meer info.

1

6/

Nail art

Eentje voor de nail art fanaten: met de Nailsnaps app transformeer je je foto’s tot originele nagelstickers. Minder blijvend dan een magneet of kalender, maar daarom niet minder leuk. Klik hier voor meer info.

nail-snaps-main

7/

Kleinboekje…

Herinneringen in miniformaat. Verzamel je foto’s met Tinybooks tot piepkleine albums, een originele schat die je overal kan meedragen!

2

3

8/

Sneakers 

Geef je sneakers een op maat gemaakt jasje met dank aan de Photo Print app van Adidas voor iPhone en Android. Foto opladen, bestelling plaatsen en ongeduldig op dat ene postpakketje wachten: meer moet je niet doen. Downloaden via deze link.

adidas1

9/

Photobooth 

Ook leuk: een afdruk in photobooth stijl, klik hier voor meer info.

Photobooth

10/

Poster 

Wie maar niet kan kiezen tussen de honderden foto's, kan ze natuurlijk ook allemaal afdrukken in één gigantische poster.

poster