Getest en goedgekeurd: de hapklare wokgerechten van YouCook

Gepubliceerd op 20 september 2013 door Isabelle
Getest en goedgekeurd: de hapklare wokgerechten van YouCook

YouCookEen lange werkdag, een korte pauze, geen zin in kokkerellen dus maar snel de zoveelste club sandwich naar binnen werken… Herkenbaar? Voor ons wel! Verse, gezonde producten die het koken een duwtje in de rug geven, daar staan we dan ook voor te springen.

Het YouCook gamma van Delhaize heeft dan ook een vast plekje in de redactiefrigo veroverd. Drie ultraverse wokgerechten – Bali Nasi Goreng, Samurai Teriyaki en Thai Green Curry- die op enkele minuten zijn klaargestoomd? Dat moesten we testen.

Hoe? Elk pakket bevat alle ingrediënten die nodig zijn om een gerecht voor één persoon te bereiden. Alles zit in het zakje: de verschillende kruiden, sauzen of olies met verse, voorgesneden groenten en vlees en tenslotte de rijst. Meng de ingrediënten, zet ze enkele minuten in de microgolfoven en klaar is Kees. Bovendien kan iedereen de ingrediënten mengen naar smaak en believen. Je kan bijvoorbeeld meer of minder curry toevoegen, afhankelijk van hoe pikant je je gerecht wil hebben.

De eerste reacties:

Christel: “Op max 8 minuten een verse Japanse maaltijd, heerlijke
gembersmaak  en een mooie presentatie. “

Carolien: “We kunnen het zelf niet beter, en dat hoeft ook niet. Een etentje voor twee is zo gefixt, en als je het bewijsmateriaal (de verpakking) zorgvuldig vernietigt, zal je partner nooit oftenooit vermoeden dat je de hele zaak uit een zakje hebt geschud. Een paar verse blaadjes koriander erover en de smaakbom is compleet!”

Nica: “Wat een gemakkelijke formule, zelfs op het werk kan ik nu een gezonde maaltijd koken. Mijn voorkeur gaat uit naar het samuraigerecht.”

Ook testen? Verkrijgbaar bij Delhaize voor 4,99€