Ontdek de 4 essentiële flirttips tijdens een date

Gepubliceerd op 17 september 2013 door Christin Ho
Ontdek de 4 essentiële flirttips tijdens een date

[caption id="attachment_7123" align="aligncenter" width="745"]flirten Foto: Loewe[/caption]

Flirten hoe doe je dat? Overdreven staren en knipperen met je bambi-ogen, een fake Colgate-glimlach opzetten of overgedreven familair gedrag schrikt duidelijk af. Lees hoe je je al dan niet moet gedragen in het gezelschap van mannelijk schoon.

1. Oogcontact maken
Juist: Als je in iemands ogen kijkt tijdens een gesprek, geef je duidelijk het signaal dat je geïnteresseerd bent in wat hij te vertellen heeft. Is hij niet echt jouw type? Beeld je dan in dat je een avondje op stap bent met Ryan Gosling om hem niet te kwetsen.

Fout: Verdwaal niet in de mooie ogen van je date, tenzij je echt stapelverliefd bent en het de zoveelste keer is dat jullie afspreken.

2. Jezelf constant aanraken
Juist
: Zo af en toe subtiel je handen door je haar halen, je gezicht aanraken of je kleedje fatsoeneren is niet abnormaal.

Fout: Je make-up constant en plein public bijwerken, in de spiegel jezelf voor de zoveelste keer bewonderen, komt onzeker over. Maar liever tonen dat je onzeker bent in plaats van rond te lopen met een heel diepe decolleté met borsten die net niet uit je blouse vallen. Ben je van plan om je date te verleiden of alle mannelijke restaurantbezoekers?

3. Smile!
Juist
: Lach wanneer je het meent. Mensen lachen oprecht terug met hun ogen.

Fout: Doen alsof je lacht is onbeleefd.

4. Zijn lichaam aanraken
Juist: Een schouderklopje geven kan en mag.

Fout: Overdreven familiair gedrag komt eng over. Je hand op iemands been leggen gaat er over tenzij je uiteraard een glaasje te veel op hebt.

LEES OOK: HOW TO. 6 x ideale flirttips

Bron: Women24