HOW TO: 6 x ideale flirttips

Geüpdatet op 29 juli 2013 door Christin Ho
HOW TO: 6 x ideale flirttips

opening tips flirten

Anne Boleyn als de ravissante verleidster aan het Engelse hof, Marilyn Monroe als de levenslustige verleidster aan het Witte Huis en Kim Kardashian als de hop-on-hop-off verleidster van de showbizzwereld. Één ding hebben ze allemaal gemeen: ze versierden één van de knapste mannen in hun tijd. En nu jij? Wij geven je zes tips om de ideale man te ontmoeten en te versieren.

1 Kies de perfecte plek uit
Op een openbare plek kom je alle soorten mannen tegen. Kies daarom plaatsen uit waar je zeker van bent dat je de prins op het witte paard kan tegenkomen. Een bar is een leuke plek om te vertoeven, maar de kans is groter dat je dronklappen tegenkomt die je de hele avond gaan achtervolgen. “Zet het glaasje aan je lippen, laat het zachtjes binnenglippen, zet het glaasje aan je mond en drink het leeg ... tot aan de grond,” wil je dus liever niet horen op je versiertocht.

2 Maak oogcontact
De oudste en beste versiertruc: Maak oogcontact en glimlach lief. Zo heeft hij duidelijk door dat je interesse toont in hem. Lachen is natuurlijk aantrekkelijker dan wanneer je als een norse heks hem achtervolgt.

3 Dress to impress
De eerste indruk is heel belangrijk en het eerste wat je opvalt is uiteraard zijn kledingstijl. Kleding zegt niet alleen iets over zijn persoonlijkheid, maar ook iets over jouw levensstijl. Kies voor stukken die je ook in zijn buurt zou dragen. Bijkomende pluspunten: ook al is vettig haar gezond, het schrikt mannen af. Zorg dus voor glanzende gezonde haarlokken. En een vleugje parfum kan nooit kwaad.

4 Draag rode lippenstift
Goed nieuws voor vrouwen die graag pronken met rode lippen: mannen kicken erop. Rood trekt de aandacht van het mannelijke geslacht. Gevolg: Hoe meer rood, hoe meer aanbidders voor je neus.

5 Wees zelfzeker
Mannen houden van zelfzekere vrouwen. Wees dus niet bang om de eerste stap te zetten en een gesprek met hem aan te gaan. Zelfs als er geen klik is tussen jullie, kan hij je voorstellen aan zijn vriendenkring. En wie weet zit daar wel een potentiële hot date tussen.

6 Wees niet wanhopig
Het is oké dat mannen weten dat je beschikbaar bent. Maar wees niet opdringerig. Zo kom je juist onzeker en wanhopig over.

LEES OOK: Hoe flirten in de file?