Fileflirten, hoe doe je dat?

Geüpdatet op 29 juli 2013 door Anne Poelmans
Fileflirten, hoe doe je dat?

file flirten

Urenlang aanschuiven in de file, in de auto naast je schuift een hete bink mee. Hoe maak je contact? Hoe flirt je in de file?

'Hij rijdt vlak voor me en ik laat mijn ogen over de achterkant van zijn auto gaan. Die is stoer en strak, en als dat overeenkomt met het achterwerk van de bestuurder, is dat veelbelovend. Hij sluit aan in de file op de linkerbaan en even later staan onze auto's wederom naast elkaar.' (Ze.nl)

De vijf geboden van het fileflirten volgens Fileflirten.nl

Leef voor het moment
Flirten in de file kan zo voorbij zijn. Leef voor het moment en geniet er van. Vergeet niet zijn kenteken op te schrijven!

Wees duidelijk
Mannen zijn over het algemeen slecht in het oppikken van signalen. Weet wat je wilt als je flirt en zorg ervoor dat de signalen duidelijk zijn maar niet te overdreven. Overdrijven kan de ander weer afschrikken. Maak een duidelijk verschil tussen 'ik ben leuk' flirten en 'seksueel' flirten. Hiermee zorg je ervoor dat je geen verwachtingen schept bij de ander.

Uitstraling
Je uitstraling is belangrijk. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit naar anderen.

Opvallen
Elke dag staan er duizenden mensen in de file. Zorg dat je je onderscheidt van de massa door op te vallen. Zorg dus dat je opvalt. Door op te vallen trek je de aandacht. Flirten wordt dan een stuk makkelijker.
Niet geïnteresseerd, wat nu?
Als je niet geïnteresseerd bent in een flirt, wees dan hoffelijk en wijs de ander niet bot af. Als je zelf flirt is het ook niet leuk om bot afgewezen te worden. Op deze manier blijft flirten spannend en leuk voor iedereen. Wens de ander bijvoorbeeld succes met het vinden van een andere flirter!

Ook is er nog de Fileflirter APP:

HOE HET WERKT?
Stel je voor, je staat op de A2 ter hoogte van Everdingen in de file en ziet opeens de man of vrouw van je dromen naast je staan. Jullie blikken kruisen elkaar en dan is er die vonk. Nog voor je iets kan doen gaat het verkeer weer rijden en het enige wat je nog ziet is de auto waarin hij of zij rijdt verdwijnen in de drukte.

FileFlirt.nl biedt de unieke mogelijkheid om de man of vrouw van je dromen gelijk een bericht te sturen via je iPhone. Onthoud enkel het kenteken van de auto en stuur hem of haar direct een bericht! Je kan tevens ook meteen kijken of deze persoon ook met jou contact heeft gezocht.

Helaas enkel voor iPhone.

Veel plezier!