6 tekenen dat je relatie serieus geworden is

Gepubliceerd op 20 december 2014 door Britt Valkenborghs
6 tekenen dat je relatie serieus geworden is

[caption id="attachment_62651" align="aligncenter" width="600"]serieus Emma Stone en Penn Badgley in Easy A[/caption]

Er is dat magisch, maar ook eigenaardig moment waarop een relatie echt serieus wordt. Al is het woord "liefde" nog niet gevallen, soms wéét je gewoon wanneer een relatie de juiste kant opgaat. 

1. Jullie lijstje van inside jokes wordt groter en groter
Tot op het moment waarop zelfs jullie beste vrienden 90% van de tijd niet meer weten waarover jullie het hebben.

2. Jullie kennen elkaars agenda
Niet dat je een gedetailleerd overzicht nodig hebt van zijn dagplanning. Maar intussen weet je toch al wel dat de boys nights op donderdagavond zijn (en je dus beter zorgt dat je even het huis uit bent), en je ook elke zondag op de brunch wordt verwacht bij zijn ouders.

3. Samen op reis
Niets zegt meer "ik wil voortdurend bij jou zijn" dan "gaan we samen op reis?". Elke minuut van de dag samen spenderen is bovendien de perfecte relatietest*.

 

 

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele ergernissen.  

1/

4. Je bent een deel van de vriendengroep/familie
Wanneer je partner moeite doet om jou in zijn vriendengroep of familie te betrekken, wil dat echt zeggen dat hij vertrouwen heeft in een mooie toekomst samen.

5. Je kent enkele pijnlijke anekdotes uit zijn verleden
Of het nu gaat over het eerste, gênante blauwtje dat hij gelopen heeft, of echt gevoelige herinneringen ophaalde. In het begin van een relatie doet iedereen moeite om perfect te lijken. Maar als er enig gevoel van wederzijds comfort bij elkaar is, durven jullie de maskers te laten vallen.

6. Jullie durven over de toekomst te praten
Al gaat het maar om enkele hypothetische, wilde dromen over samen naar het buitenland verhuizen, of het aantal gewenste kinderen... Er is een toekomstvisie mét jou er in en dat is al wat telt.