Harper Beckham steelt de show

Gepubliceerd op 9 september 2013 door Laure Vandendaele
Harper Beckham steelt de show

Harper

Gisteren presenteerde Victoria Beckham haar zomercollectie tijdens de modeweek van New York. Hoewel de aanwezige pers en inkopers hun ogen op de voorbij schrijdende modellen dienden te richten, was het bijna onmogelijk om de blik van Harper Beckham af te wenden. De schattige frontrower stal naar goede gewoonte de show toen ze mama's defilé vanop de schoot van haar netjes uitgedoste vader volgde. Zelfs ijskoningin Anna Wintour leek niet te kunnen weerstaan aan het fotogenieke duo.

Om op te vreten toch, die dochter van David en Victoria Beckham. Een jaar geleden kroop Harper nog tussen de stoelen tijdens de exclusieve presentatie van moeders collectie, gisteren zat de 2-jarige peuter als een volleerd modemeisje op schoot bij haar wereldberoemde vader.

Harper keuvelde gezellig voor aanvang van het defilé met Vogue hoofdredactrice Anna Wintour die ondanks haar strenge reputatie helemaal leek te vallen voor het charmeoffensief van de onweerstaanbare peuter. Misschien moet Miley Cyrus bij Harper in de leer gaan? Eerder raakte immers bekend dat Wintour de zangeres van haar cover schrapt wegens het controversiële optreden tijdens de meest recente VMA's.