In beeld: het spectaculaire Dries Van Noten defilé

Geüpdatet op 26 september 2014 door Isabelle
In beeld: het spectaculaire Dries Van Noten defilé

driesvannoten

Gras! Breiwerk! Oscar! En de wolf!

Niets dan superlatieven in Parijs zonet, toen Dries Van Noten zijn zomercollectie 2015 voorstelde. Onze landgenoot zette een wollen grasland met Belgische tonen op poten, en dat valt in de smaak.

Redactrice Marjolijn vermoedde het gisteren al bij het krijgen van deze uitnodiging -een plastieken doosje vol mos- Dries Van Noten zou voor een ongelooflijk mooie show zorgen!

@georgemarys
@georgemarys

Verwachtingen die de ontwerper zonet met verve invulde. De catwalk? Een grasveld, gebreid uit wol -sommigen zweren op Instagram dat het uit Ijslands mos bestond… De show werd op tonen van vogelgezang geopend door Hanne Gaby. De Belgische schone werd al gauw muzikaal bijgestaan door die andere trots van eigen bodem: Oscar and the Wolf!

@elitenyc
@elitenyc

Over naar de dromerige collectie: strepen, psychedelische prints, warme tonen, pyjama invloeden,… - kortweg magisch, zo zou een verloren gelopen prinses dus in een Belgisch sprookjesbos ontwaken. Geen klassieke finale ook voor deze show: de modellen vleiden zich gezellig neer in het zachte tapijt en poseerden braafjes tot de laatste showganger aan zijn fotografische trekken was gekomen.

@dailycherie
@dailycherie
@driesvannoten
@driesvannoten
@ellebelgie
@ellebelgie
@lustcovetdesire
@lustcovetdesire

@nextmodel @pascalinesmets

We zijn ongelooflijk fan, übertrots en extreem ongeduldig om deze collectie in de rekken te zien hangen!

Bekijk hier hoe het prachtige tapijt werd gemaakt: