ELLE Fashion Week Knokke-Heist: Een terugblik op een glamoureuze week aan de kust

Geüpdatet op 3 juni 2024 door ELLE Partner
ELLE Fashion Week Knokke-Heist: Een terugblik op een glamoureuze week aan de kust

Van 26 april tot 5 mei 2024 veranderde Knokke-Heist in een mode-walhalla. De ELLE Fashion Week, een jaarlijks terugkerend event, trok modeliefhebbers vanuit alle hoeken naar de chique badplaats voor een week vol glamour.

Startschot met stijlvolle modeshows

Het evenement werd op vrijdagavond afgetrapt op het roze Lichttorenplein met de ELLE Fashion Show. Boetieks zoals Printemps, Verso, Things that make you happy, Scapa, Patrizia Pepe, Marina Rinaldi, Caroline Biss en Souâd Feriani presenteerden hun gloednieuwe zomercollecties. De show werd vakkundig gehost door Justine De Jonckheere, die het publiek van a tot z begeleidde doorheen de avond. Zoute Avenue en NEE Make Up Milano, stonden in voor het haar en make-up en gaven de modellen een stijlvolle look op de catwalk. 

De toon was gezet. Gedurende de week erop vonden er op het Lichttorenplein meerdere modeshows plaats. Deze shows boden een podium aan zowel gerenommeerde merken als lokale pareltjes, waarbij bezoekers direct de kans kregen om hun favoriete items te shoppen in de boetieks van Knokke-Heist.

De ELLE Shopping Day

Zaterdag 27 april stond in het teken van de ELLE Shopping Day. Na een stijlvol ontbijt bij de ELLE Breakfast Club in Hotel La Réserve Resort konden shoppers genieten van exclusieve promoties en verrassingen in zorgvuldig geselecteerde boetieks. Valquère, Baunat Group zorgde voor professionele reiniging en controle van gouden en platina sieraden, terwijl de make-up artiesten van NEE Make Up Milano de bezoekers een stralende look gaven voor een dag vol shoppingplezier. De aanwezigen gingen naar huis met een goedgevulde goodiebag, met goodies van NUXE, La Réserve Resort en Valquère.

Marie Claire aan Zee

Ook modeblad Marie Claire was van de partij. Op zaterdag 4 mei werden de winkelstraten gevuld met de meest modieuze silhouetten, geselecteerd door het Marie Claire-team. Het exclusieve Marie Claire Défilé in  La Réserve Resort bracht deze outfits tot leven en een gelukkige gast ging naar huis met een diamant van Baunat.

De ELLE Fashion Week in Knokke-Heist bewees opnieuw waarom deze badplaats het modehart van België is.

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.
In partnerschap met bmw.be.

Lees ook:

Durf jij voor een broek in kant te gaan - de trend van de zomer?
Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow
Onze natuurlijke oplossingen om premenstruele symptomen te verzachten