Sofia Richie is bevallen van dochtertje – dit is de betekenis van de babynaam

Gepubliceerd op 26 mei 2024 door Lore Ginneberge
Sofia Richie is bevallen van dochtertje – dit is de betekenis van de babynaam Getty Images

Sofia Richie Grainge is bevallen van een dochtertje en de wereld is nieuwsgierig naar de babynaam. Ontdek alle details over de nieuwste aanwinst van de Richie-Grainge familie.

Hoera! Sofia Richie heeft een dochtertje verwelkomd en we kunnen niet wachten om alles over de kleine spruit te weten te komen. Het meisje heet Eloise Samantha Grainge. Die tweede naam is ontzettend belangrijk voor het koppel, want het is een ode aan Elliot's overleden moeder Samantha. De baby, geboren op 20 mei 2024, heeft het sterrenbeeld Tweelingen. Dat belooft: een leven vol nieuwsgierigheid, gezelligheid en misschien een beetje dubbel trouble. Wie weet?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

Sofia’s stijlvolle zwangerschap

Sofia genoot duidelijk van de zwangerschapsperiode om haar unieke stijl te verkennen, zonder zich te beperken tot traditionele zwangerschapskleding. "Ik heb een paar broeken in grotere maten gekocht, maar draag mijn eigen jassen, truien en trenchcoats. Nu ik het kan aankondigen, sta ik te popelen om mijn stijl verder te ontwikkelen," vertelde ze maanden geleden aan Vogue.

Het staat in de sterren geschreven dat ook de kleine Eloise stylen een challenge is die Sofia met plezier op zich zal nemen.

Thuis voor drie

Sofia Richie en Elliot Grainge, hét powerkoppel van het moment, hebben hiermee een nieuwe milestone bereikt. Na een romantisch ja-woord in 2023, waar de liefde en glamour vanaf spatte, kocht het kersverse koppel hun droomhuis in Los Angeles.  Net toen Sofia en Elliot hun intrek namen in de nieuwe woning, kwam het grote nieuws. "We hadden een strakke deadline," lacht Sofia. "Maar dat gaf ons de kans om de babykamer echt speciaal te maken. Denk aan zachtroze tinten en een sprookjesachtige sfeer."

Een verrassing voor het concert

Het moment dat Sofia ontdekte dat ze zwanger was? Precies voor een concert van Ed Sheeran. "Ik wou gewoon zeker zijn," herinnert ze zich. En toen, tussen de twijfelachtige lijntjes van de test, was het duidelijk: een nieuw avontuur begon.

Het koppel hield het nieuws even stil, maar koos een creatieve manier om hun families te verrassen. "Ze dachten dat ze een luxe cadeau kregen," lacht Sofia. "Maar in plaats daarvan vonden ze de zwangerschapstests in de cadeaudoos."

Wat komt er nu?

Terwijl Sofia en Elliot genieten van hun nieuwe rol als ouders, staan wij klaar om je te updaten met alle details over hun dochtertje. Blijf dus zeker afstemmen!