Dit Belgische merk lanceert juwelen die meegroeien met kinderen

Geüpdatet op 22 februari 2024 door Lore Ginneberge
Dit Belgische merk lanceert juwelen die meegroeien met kinderen Elisa Lee

Het Belgische merk Elisa Lee schudt de juwelenwereld op met de introductie van de Petit Elisa Lee-collectie die juwelen bevat voor kinderen. Deze frisse lijn vat elk speciaal moment, van babygebrabbel tot tienerdromen, in een schitterend sieraad.

Elisabeth Leenknegt, het creatieve brein achter Elisa Lee, laat zich inspireren door de artistieke nalatenschap van haar familie. Ze groeide op spelend tussen de glaskunstwerken van haar grootvader en vader. Nu zet ze die traditie voort en transformeert ze Elisa Lee van een glinsterend glasjuwelenmerk naar een luxueus label. Elk stuk wordt met liefde handgemaakt in haar atelier in Ronse, dicht bij haar roots. Met Petit Elisa Lee opent ze een magische wereld van juwelen speciaal voor kinderen.

Elisa Lee Belgische juwelen kinderen
Elisa Lee

Juwelen die mee evolueren met je kinderen

De Petit Elisa Lee-collectie zit vol met juwelen die meegroeien met hun kleine eigenaars, van schattige baby's tot trendy tieners. Denk aan schitterende 18-karaats gouden oorbellen, persoonlijk gegraveerde armbanden, trendy initialenjuwelen en stoere zegelringen. Elk juweel is een blijvend onderdeel van Elisa Lee's collectie en zorgt voor een perfecte match tussen de stukken.

Wat deze collectie echt uniek maakt, is het gebruik van geboortestenen. Elk juweel kan schitteren met een edelsteen die matcht met de geboortemaand van de drager. Van de levendige groene smaragd in mei tot de dieprode robijn in juli en de serene blauwe saffier in september – elk stuk krijgt zo een persoonlijke en diepere betekenis.

Elisa Lee Belgische juwelen kinderen
Elisa Lee

Maar er is meer. De armbanden uit de collectie zijn slim ontworpen met verstelbare oogjes die meegroeien met je kind. Zo'n doordacht design toont Elisa Lee's toewijding aan duurzaamheid: juwelen die niet alleen mooi zijn, maar ook een leven lang meegaan. En met het gebruik van gerecycled 18-karaats goud, zijn deze schatten niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor onze planeet.

Je kunt deze tijdloze stukken vinden op de e-shop of bewonderen in de boetieks in Ronse en Gent. Elk juweel komt met een certificaat dat de topkwaliteit en herkomst van de edelstenen bevestigt, zodat je zeker weet dat je een stukje eeuwige schoonheid in handen hebt.