Deze nieuwe foundation is een gamechanger voor je huid

Geüpdatet op 15 februari 2024 door Marie-Noëlle Vekemans en Lore Ginneberge Foto’s: © Justin Paquay
Deze nieuwe foundation is een gamechanger voor je huid Justin Paquay

Dit is de nieuwkomer van het moment en we zijn er al helemaal weg van: de Phyto-Perfection foundation van Sisley is echt een pareltje. Het dekt niet alleen effectief imperfecties en behandelt ze tegelijkertijd, maar zorgt ook voor een matte, stralende afwerking.

De Phyto-Perfection foundation is een beetje zoals de beste vriend die je niet kende maar waar je niet meer zonder kunt. Sisley heeft ervoor gekozen om niet alleen imperfecties te verbergen, maar ze ook te behandelen, waardoor de schoonheid van je huid over tijd behouden blijft.

Dankzij het Ideal Skin Complex is deze foundation een van de beste nieuwe lanceringen op de markt op dit moment: het transformeert letterlijk je make-uproutine in een skincareritueel.

Sisley
© Justin Paquay

Shop hier

En de textuur? Phyto-Perfection glijdt over de huid. Hij is licht, vermengt zich moeiteloos en je vergeet snel dat je make-up draagt, waardoor je een gevoel van absoluut comfort hebt. Of je nu team vingertoppen of team penseel bent, het aanbrengen is snel en effectief. En met zijn matte afwerking die de hele dag houdt, garandeert het je een frisse look van 's ochtends tot 's avonds, zonder dat bijwerken nodig is.

Maar de echte krachttoer van Sisley is de aanpasbare dekking. Van gemiddeld tot zeer hoog, zonder ooit het gevoel te geven dat je "te veel" make-up op hebt. Vaarwel maskereffect, hallo natuurlijke en stralende huid. Oneffenheden? Gecamoufleerd. Poriën? Verdoezeld. De huid is glad, de textuur verfijnd, en dit alles met zo'n comfort dat je bijna vergeet dat je make-up draagt.

En omdat diversiteit belangrijk is voor het Franse merk, komt de Phyto-Perfection foundation in 29 tinten. Koud, neutraal, warm: wat je ondertoon ook is, je vindt je perfecte match.

foundation sisley
© Justin Paquay

De beloftes zijn groot, maar Sisley maakt ze waar. Tests uitgevoerd op 282 vrouwen tonen resultaten die voor zichzelf spreken: een getransformeerde huid op lange termijn, zelfs zonder make-up. Dat is de belofte die het verschil maakt met Phyto-Teint Perfection: niet alleen je op het moment een perfecte teint bieden, maar ook de kwaliteit van je huid dag na dag verbeteren.

Dus, klaar om je nieuwe beste beauty BFF te ontmoeten?