10 webshops met de mooiste feestkleding voor kinderen

Gepubliceerd op 11 december 2023 door Jessica Fine en Lore Ginneberge
10 webshops met de mooiste feestkleding voor kinderen © Konges Slojd

Ontdek onze selectie van de mooiste feestkleding voor kinderen, want tijdens de feestdagen zijn het niet alleen volwassenen die mogen stralen. Van glitters tot levendige kleuren en zijdezachte stoffen, aan deze webshops met kinderkleding kan je niet weerstaan.

Dit jaar zetten we in op fantasie! Onze selectie trendy en gespecialiseerde kindermerken heeft wat voor de smaak van alle jongens en meisjes: van zwierige jurkjes tot coole en comfortabele outfits, ongeacht de vibe van het feest, je vindt er vast iets naar je zin. Dus, klaar om je kinderen te zien schitteren?

1. Konges Sløjd

Terwijl de eindejaarsfeesten naderen, heeft het Deense favoriete merk van ouders, Konges Sløjd, een speciale feestcollectie voor de kleintjes uitgebracht. Hun collectie dit jaar is een ware ode aan zachtheid, vreugde en de onschuld van de kindertijd, met altijd hun toewijding aan duurzaamheid en ethiek in gedachten. Je vindt er sequin-jurken, tule rokken en feestelijke prints. Perfect om de ogen van je kleintjes te doen schitteren.

Konges Sløjd feestkleding kinderen
Konges Sløjd
Konges Sløjd kinderen webshop
Konges Sløjd
Konges Sløjd
Konges Sløjd

Shop hier

2. Donsje

De eindejaarscollectie van Donsje biedt feestelijke, feeërieke kleding en accessoires voor kinderen. Je vindt er rugzakken, vesten, bodysuits, jurken, overhemden en accessoires, allemaal versierd met vrolijke en seizoensgebonden motieven zoals Kerstman, sneeuwpop en peperkoek. Maar ook magische stukken zoals glinsterende jurken en rokken en fluwelen jumpsuits. Deze collectie combineert de kwaliteit en stijl van Donsje, en biedt schattige en praktische outfits voor de meest magische tijd van het jaar.

Donsje feestkleding kinderen kids webshop
Donsje
Donsje feestkleding kinderen kids webshop
Donsje
Donsje
Donsje

Shop hier

3. Bonjour

Kindermerk Bonjour stopt haar feestcollectie in een retro jasje met originele printcombinaties en Victoriaanse allures. Geïnspireerd door deze typisch Franse stijl, onderscheiden de items zich dankzij hun vintage snits en fantastische patronen, verrijkt door traditionele Indiase technieken zoals borduurwerk en smock. Uitblinkers in de collectie zijn fluwelen jurken met geborduurde kragen, gewatteerde broeken, blouses met gesmockte kragen en bijpassende accessoires.

Bonjour
Bonjour
Bonjour feestkleding
Bonjour

Duik in de romantische en retro wereld van het prachtige merk Bonjour op hun website.

4. Cos I Said So

Het Antwerpse Cos I Said So biedt stukken gemaakt van biologisch katoen, geproduceerd in doordachte hoeveelheden in Portugal, in een ethische werkomgeving. Ze leggen de nadruk op speelse creaties, gemakkelijke en comfortabele stuks, handgetekende speelse graphics en uniseks kleuren, ideaal om het hele jaar door te mixen en matchen. In de laatste collectie vind je stukken in lurex of plantaardig leer, originele prints en geweldige basics die ook tijdens de feestdagen gedragen kunnen worden.

Cos I Said So
Cos I Said So
Cos I Said So
Cos I Said So

Shop hier

5. Tiny Cottons

De handelsmerk van Tiny Cottons: uniseks, ultramoderne, speelse en comfortabele kleding voor kinderen. Elk jaar verrassen ze ons met grappige motieven en felle kleuren, en wij zijn fan! Dus voor de feestdagen vind je er ongetwijfeld een stuk dat eruit springt en je kind de hele avond laat stralen. Sterren, strikjes, poedels, winterse motieven, er is voor ieder wat wils!

Tiny Cottons feestkleding webshop kinderkleding
Tiny Cottons
Tiny Cottons feestkleding webshop kinderkleding
Tiny Cottons
Tiny Cottons webshop kinderkleding
Tiny Cottons

Shop hier

6. Repose AMS

Als het gaat om het vieren van speciale momenten met onze kinderen, biedt het merk Repose AMS stijlvolle en comfortabele pareltjes. Je vindt er casual stukken, gebloemde jurken, levendige kleuren en geweldige snitten die dit merk kenmerken, ontworpen om kinderen te begeleiden in al hun vreugdevolle momenten. Of het nu voor een familiediner of een feestje met vrienden is, elk stuk is ontworpen om kinderen vrij te laten bewegen terwijl ze er cool uitzien.

Repose AMS feestkleding
Repose AMS
Repose AMS
Repose AMS

Shop hier

7. Bellerose

Bij Bellerose weerspiegelt de magie van de feestdagen zich in een trendy en tijdloze collectie bestaande uit tartan patronen, elegante breisels en glinsterende stukken. Dit seizoen neemt het Belgische merk ons mee naar een wereld waar fantasiepatronen samengaan met praktische snitten, en biedt zo kinderen zowel coole als elegante outfits. Elke creatie is een ode aan spontaniteit en comfort, waardoor kinderen ongehinderd kunnen spelen terwijl ze er onberispelijk uitzien. Wederom bewijst Bellerose dat feestelijk perfect kan samengaan met gemak en originaliteit.

Bellerose kinderkleding
Bellerose
Bellerose
Bellerose
webshop belgische kinderkleding
Bellerose

Shop hier

8. Émile et Ida

Voor deze winter presenteert Émile et Ida een charmante collectie voor speciale gelegenheden. Zoals altijd vind je er delicate ontwerpen, comfortabele stoffen, kwaliteitsmaterialen en zorgvuldige details, die de unieke stijl van het merk weerspiegelen. Stukken die een romantische touch geven aan de feestlook van je kleintje.

Émile et Ida
Émile et Ida
Émile et Ida
Émile et Ida
Émile et Ida feestcollectie kinderen feest kleding
Émile et Ida

Shop hier

9. Louise Misha

De "Fêtes Nomades" collectie van Louise Misha biedt feestelijke outfits voor kinderen en baby's, allemaal poëtischer dan de andere. Terwijl ze trouw blijven aan de bohemien en elegante stijl van het merk, onderscheidt deze collectie zich door verfijnde stukken, ideaal voor de eindejaarsvieringen, met diverse opties voor alle leeftijden.

 

Shop hier

10. Filou & Friends

Geen zin in de cliché glitterjurken en beige hemdjes? Dit jaar biedt Filou & Friends een originele feestelijke selectie in snoepjes- en pastekleuren voor kinderen van alle leeftijden. Je vindt er vrolijke outfits met comfortabele snitten, hoogwaardige materialen en minutieuze details om een vleugje zon toe te voegen aan het feestseizoen.

Filou & Friends
Filou & Friends
Filou & Friends
Filou & Friends

Shop hier